連登有冇edm撚?

1001 回覆
91 Like 7 Dislike
有冇人識Martin Solveig,Oliver Heldens幾鍾意呢類
有冇人識Martin Solveig,Oliver Heldens幾鍾意呢類

介紹兩首
Martin Solveig - +1
Oliver Heldens - Flamingo

介紹兩首
Martin Solveig - +1
Oliver Heldens - Flamingo

+1 正,不過 Martin solveig 個人favourite係之前同dragonette合作嗰首

Oliver Heldens 識
KSHMR首Back To Me唔差
無知一問 點解近2年Ultra都冇Skrillex 搞到我成日要J返2015 同埋Marshmello 都係得一次 仲要得個一陣

已經唔係單飛
佢係Jack Ü
好似係

我覺得今年嘅UMF有啲失色

又係個d人 Martin garrix都好似冇去
無知一問 點解近2年Ultra都冇Skrillex 搞到我成日要J返2015 同埋Marshmello 都係得一次 仲要得個一陣

已經唔係單飛
佢係Jack Ü
好似係

佢有呀

已經唔係單飛
佢係Jack Ü
好似係

skrillex 個名太響 根本可以自已開show

已經唔係單飛
佢係Jack Ü
好似係

Skrillex一直都係單飛 Jack Ü算係一個短期Project 而且Diplo 又有Major Lazer 個邊 佢話唔再搞Jack Ü 住 想專注係Major Lazer個邊
Link:https://djmag.com/news/diplo-putting-jack-ü-project-hold-now

已經唔係單飛
佢係Jack Ü
好似係

佢有呀

有去 但有冇表演到 我見佢官方youtube到冇更新個full set 我見其他DJ都有

已經唔係單飛
佢係Jack Ü
好似係

佢有呀

有去 但有冇表演到 我見佢官方youtube到冇更新個full set 我見其他DJ都有

有 full set得音樂版唔係mv版
Martin聽日出新歌 行返big room
4月8 埔心見

已經唔係單飛
佢係Jack Ü
好似係

佢有呀

佢ig話自己今年打得差
所以唔放

已經唔係單飛
佢係Jack Ü
好似係

佢有呀

佢ig話自己今年打得差
所以唔放

已經唔係單飛
佢係Jack Ü
好似係

佢有呀

佢ig話自己今年打得差
所以唔放

唔緊要啦 遲啲應該有人會up現場版
想試下做dj
應該點入門?
想試下做dj
應該點入門?

有冇音樂底??
Martin聽日出新歌 行返big room

聽緊
EDM

呢一年係大陸電音文化開始有人留意,啲旺嘅Club 一個月請一次Top100嘅DJ,係大陸做嘢成日去

想食住個勢自己係大陸做主辦方,不過失敗左,成間公司無左6球嘢。
EDM

呢一年係大陸電音文化開始有人留意,啲旺嘅Club 一個月請一次Top100嘅DJ,係大陸做嘢成日去

想食住個勢自己係大陸做主辦方,不過失敗左,成間公司無左6球嘢。

想試下做dj
應該點入門?

買部打碟機
然後睇YouTube學
Chainsmokers 完美轉行pop star
Chainsmokers 完美轉行pop star

睇左好耐都未見到人講Dimitri Vegas and like mike
The Hum勁正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞