連登有冇edm撚?

1001 回覆
91 Like 7 Dislike
仲有J緊Avicii & Conrad Sewell首Taste the feeling

Avicii

巴打點解咁既樣

你唔知Avicii已經唔出歌咩 好似係

佢唔係又寫緊歌咩 早排又玩番ig(?)
仲有J緊Avicii & Conrad Sewell首Taste the feeling

Avicii

巴打點解咁既樣

唔撚係呱
佢幾乎大部分歌都好岩我風格
講漏咗蛋糕仔Steve Aoki Boneless聽到宜家都未厭,仍然好high

Time capsule, ILYSM, back 2 u

Steve Aoki 我剩係識Just Hold On 同埋佢同LinKin Park合作既Darker Than Blood同埋A LIGHT THAT NEVER COMES
Btw LinKin Park首Heavy

steve aoki 同 headhunterz 首the power of now 可以聽下

唔錯

Avicii

巴打點解咁既樣

唔撚係呱

佢又話2017會出一張, 相信佢會返黎既
coone

Avicii

巴打點解咁既樣

自從Taste the feeling 之後好似消失左咁

Avicii

巴打點解咁既樣

唔撚係呱

佢又話2017會出一張, 相信佢會返黎既

咁就好 之前封信幾心up

Avicii

巴打點解咁既樣

佢早排係講明左話休息 唔會玩音樂住, 但係佢之前係IG留左訊息話會17年出
coone

Starfuckers
呢首係新出既

Avicii

巴打點解咁既樣

佢早排係講明左話休息 唔會玩音樂住, 但係佢之前係IG留左訊息話會17年出

https://www.instagram.com/p/BOtxxCzgY-_/?taken-by=avicii
呢首係新出既

好似上一個reply放唔到張相
呢首係新出既

應該叫做有份參與
Hydde & Runn - Gemini

好少人聽
暫時仲未有巴絲講左我最想講個個
呢首係新出既

應該叫做有份參與

聽日聽下岩唔岩Style先
Hydde & Runn - Gemini

好少人聽

偏温和 唔夠爆
有無巴打J開David Guetta 佢係咪出年係北京有個Special tour?
Btw放返一首
David Guetta (ft.Sia) - Bang My Head
暫時仲未有巴絲講左我最想講個個

any hints?
有無巴打J開David Guetta 佢係咪出年係北京有個Special tour?
Btw放返一首
David Guetta (ft.Sia) - Bang My Head

定係Asia Tour???
Sor 9 太激動所以打左勁多野出黎

我爬左咁耐都見唔到有David guetta
呢到有冇人鍾意佢
佢同埋Cavin Harris都係令我開始迷EDM

之後我就好鍾意鍾意avicii 佢成個stories果個album 有聽

KYGO都係由firestone開始有一路聽佢d歌

Martin Garrix間唔中有聽 sun is never going down好正

Steve Aoki都係最近首just hold on 先開始聽佢d歌

Daft Punk少接觸 佢同weeknd合作個I feel it coming唔錯唔錯 同n年前one more time都好好j

而家就j緊JAX JONES 首you don't know me
Btw放返一首

Sexy Chick
歌詞好正
Btw放返一首

Btw放返一首

Sexy Chick
歌詞好正

我鍾意titanium
有冇人聽死老鼠?
最近有首: deadmau5 - let go
初頭聽冇咩feel,但原來要chok住個頭聽,不得了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞