連登有冇edm撚?

1001 回覆
91 Like 7 Dislike
Who's afraid of 138

Trance?
Celldweller 我覺得幾正

唔錯 但我麻麻好依味

Dubstep一定有 因為有Skrillex撐住

啲人係聽skrillex 唔係聽dubstep果下死呢

啲fans應該比trap同future bass搶晒

兩位巴打都講左重點

果陣不停係到loop bangarang

我就係聽完bangarang之後就開始接觸dubstep同埋愛上左skrillex

搭句爹先 Dubstep想推薦excision

Fing到個頭就黎甩啦
多謝巴打推介

啱啱聽完excision 大家同樣都係 Dubstep 但我硬係覺得excision個風格同skrillex係有分別 我幾鍾意
介紹首冇咁出名
Sam Feltd-what about the love

mv 係香港取景

多謝巴打介紹
介紹番首比你先
Martin Garrix & Jay Hardway - Wizard
唔知有冇人提過依首
唔同類型都聽, 最近聽緊呢幾首都好有feel

Tchami - Adieu
https://www.youtube.com/watch?v=kr0_YzOQf5A

Jauz & Marshmello - Magic

Tiesto & Jauz - Infected

Foxhunt - Castlevania

deadmau5 - 4ware

NONONO - Pumpin Blood - The Chainsmokers Remix

巴打你都涉獵好多唔同類型 咁多首入面我比較鍾意 Jauz & Marshmello - Magic
DJ Snake - Propaganda (TJR & Nom De Strip Remix)
DJ Snake - Propaganda (TJR & Nom De Strip Remix)

個人覺得可以更好

兩位巴打都講左重點

我就係聽完bangarang之後就開始接觸dubstep同埋愛上左skrillex

Fing到個頭就黎甩啦
多謝巴打推介

啱啱聽完excision 大家同樣都係 Dubstep 但我硬係覺得excision個風格同skrillex係有分別 我幾鍾意

Skrillex 係brostep 黎嫁
Zomboy excision 至係dubstep (好似係)
不過我個人黎講無咩分別
都係fing到仆街

兩位巴打都講左重點

Fing到個頭就黎甩啦
多謝巴打推介

Zomboy excision 至係dubstep (好似係)
不過我個人黎講無咩分別
都係fing到仆街

原來係咁 長知識了 難怪覺得有d分別
介紹多首先 TONY WHITE-Break Off

Fing到個頭就黎甩啦
多謝巴打推介

不過我個人黎講無咩分別
都係fing到仆街

原來係咁 長知識了 難怪覺得有d分別

Dubstep既kick會比較重
Brostep既kick係比較柔
我自己係咁覺得

加多首Neoprene - LH4L feat Billion Dollars (Skrillex remix)
https://www.youtube.com/watch?v=JHm3Kq03xfQ

加多首Neoprene - LH4L feat Billion Dollars (Skrillex remix)
https://www.youtube.com/watch?v=JHm3Kq03xfQ

呢首咪佢ultra 開頭果首

呢首咪佢ultra 開頭果首

巴打識貨 正正就係 真係好正
Robin Schulz & David Guetta & Cheat Codes - Shed A Light
Robin Schulz & David Guetta & Cheat Codes - Shed A Light

依首好有記憶 一聽已經知道個節奏

好正 每日都要LOOP幾十次

歐國盃首主題曲都唔錯

歐國盃首主題曲都唔錯

This One's For You

歐國盃首主題曲都唔錯

This One's For You

David 我最鍾意 just one last time 唔知有冇巴打識

歐國盃首主題曲都唔錯

嗰首認真普通
Kygo-Raging
Fifa 17入面最好聽
以前中學一中二已經聽過下EDM 個時上youtube搵到個人叫basshunter 之後開始搵下其他唔同類型的EDM就迷上 到而家2字頭讀緊music學下用唔同的程式整EDM

中學基本上成得我一個聽EDM個個就聽香港情歌
以前中學一中二已經聽過下EDM 個時上youtube搵到個人叫basshunter 之後開始搵下其他唔同類型的EDM就迷上 到而家2字頭讀緊music學下用唔同的程式整EDM

中學基本上成得我一個聽EDM個個就聽香港情歌

中學真係冇人識欣賞

歐國盃首主題曲都唔錯

嗰首認真普通

不過不失啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞