(求共識)太子有死人 新屋嶺有輪姦 所以點?

46 回覆
22 Like 2 Dislike
的確有人唔見左,太子嘔白泡手足
的確有防暴狎新屋嶺受害人去公院期間24小時監視

所以無強姦的證據應該係香港政府比

比唔到就係有
呢件事情我哋已經討論左超過一個月,至今冇任何一個女性被捕人士報平安,你哋大約可以想像到情況有幾惡劣
專注搞國際戰線,FC唔到,冇FC,就唔好再傳
呢一刻講有人死好似好大單,但如果炒車以後仲有冇人信香港人?

再咁落去全世界一齊炒車
https://lih.kg/1550384
見有人講我先敢講, 強姦, 輪姦係真, 受害人唔只一個, 唔好問我點FC. 傳左咁耐都未有人證實係fake news自己諗下點解. 而家希望受害人可以勇敢企出黎
我都想知可以做啲乜幫到件事
唔明點解仲未有人肯眾籌殺警?
十皮一件一定大撚把白衫轉陣營
個運動已經輸到仆直再唔打開缺口香港真係冚家鏟
只要買到第一個頭班狗就會開始驚
有人搞我第一個捐,亦肯肯定大撚把人捐

今時今日殺警係民意黎
香港人新精神:打狗救人
https://lih.kg/1550408

希望大家幫手推 等多啲人睇到
點解要帶上私家車?
好擔心佢地
下面有哂車牌
希望各位巴打可以起下車牌底

新屋嶺附近就係專處理無名屍嘅沙嶺公墓!!

沙嶺公墓,是一個政府專為無人認領屍體而設的墳場。梁梓敦與食環署職員先帶領團友到棺木段,只見眼前盡是一片青蔥草綠的山頭,一塊又一塊小石碑歪歪斜斜的插在泥土中。冰冷的灰色
新屋嶺附近,係沙嶺墳場!

石塊上,沒有名字,也沒有遺照,只有一組號碼,代表死亡年份及下葬的次序,連先人是男是女亦無從得知。

相比殯儀館內繁複的儀式,這裏的身後事簡單得多,也落寞得多。葉先生補充,這裏每年只有約10具遺體被人認領,若七年內有家屬認領遺體,選擇重新安葬或留在原地,政府亦需向他們收回殮葬費。在沙嶺公墓,只有冷冰冰的程序,沒有一點多餘的關懷。

食環署規定,凡於棺木段安葬七年的遺體,必須「起骨」火葬,並安放到另一山頭的骨灰區,同一個年份去世的先人,合葬在同一墓穴裏。數以百計同年逝世的「無主骨灰」,會一起撒落在一塊面積約兩呎乘兩呎的公墓下,上面只豎着一塊寫着年份的石碑,「所以家屬想認領遺體,一定要喺遺體仲放喺棺木段嘅時候認領,如果唔係,嚟到骨灰區就冇辦法了」。

一年有幾百死者冇人理。

https://www.hk01.com/%E7%AA%81%E7%99%BC/16931/%E7%94%9F%E6%AD%BB%E6%95%99%E8%82%B2-%E6%B2%99%E5%B6%BA%E5%85%AC%E5%A2%93%E5%A2%B3%E9%81%8A-%E7%84%A1%E5%90%8D%E5%AD%A4%E9%AD%82%E5%8C%96%E4%BD%9C%E7%84%A1%E6%83%85%E8%99%9F%E7%A2%BC%E5%90%88%E8%91%AC%E9%BB%83%E5%9C%9F
【生死教育】沙嶺公墓墳遊 無名孤魂化作無情號碼合葬黃土
新屋嶺輪姦慘劇,天理不容。
有事實 我一定去燒狗竇

大家一齊幫手諗計
消防兩次點算的傷者數目不同,到場後初步點算為 10 人,最終 7 人送院

位置四:22 : 57 太子站底層月台 往中環車廂
急救期間,列車突然一搖、開出,時為 23 : 03分。

位置七:23 : 00 太子站底層月台 往中環第 5 卡至車尾
3 分鐘後,往中環列車開出;再過 2、3 分鐘往調景嶺列車亦開出,同時警方開始驅趕月台上所有記者。

23:03 match 23:00+3mins
所以係有可能有人見到,係22:57 - 23:03 之間,共6分鐘

位置六:23 : 07 太子站底層月台 往中環車頭對出
他記得被捕者一排排地蹲下,堆了至少三排、近 60 人;然後左方有一位昏迷不醒的黑衣男子,驟眼看沒有血,不知如何弄成這樣。有一個軍綠色 T 恤的男子則被打得頭破血流,還有一個「肥仔」好像恐慌症發作,一度手腳僵直呼吸困難。 共三人

「你問我覺得有無死人?我不能排除這個可能。」David說,「因為我親眼見過有人不省人事,連同那軍綠色衫的男仔,事後在警署都沒碰過面了。」

剩下的事情,只有警方、港鐵職員、消防救護員及被捕者知道。

https://lihkg.com/thread/1556113/page/1
【專題】地圖重組 8.31太子站 閉路電視有真相嗎?
https://thestandnews.com/politics/%E5%B0%88%E9%A1%8C-%E5%9C%B0%E5%9C%96%E9%87%8D%E7%B5%84-8-31%E5%A4%AA%E5%AD%90%E7%AB%99-%E9%96%89%E8%B7%AF%E9%9B%BB%E8%A6%96%E6%9C%89%E7%9C%9F%E7%9B%B8%E5%97%8E/?fbclid=IwAR22jHiXy_7IgLQgLUR96edc3INp30gBuPOQSUGxaXbhPI-J2L5fwjD_Xds

立埸新聞為香港人尋求831真相,極重要,請睇!
報復式私了製造反白色恐怖
一眼還一眼, 一手還一手, 一姦還一姦, 一命還一命
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞