【澄清】關於平野小姐背景爭議

343 回覆
634 Like 11 Dislike
被block嘅本人先睇到
睇左留言者twitter搵到po左cap圖
push
誤會了,多謝平野子小姐
仲講咩防人之心不可無
佢比其他連登仔可信好多
我咩都唔知 淨係知佢企喺香港人呢邊
日本右翼詳細係點,我唔熟唔講,不過我都想借依個機會係到講返我熟既美國右翼,絕對唔好因為Trump同共和黨而家同我地企係同一陣線就覺得佢地同我地係一樣,共和黨係今日既美國係代表左極端右翼白人至上主義同傳統基督教價值至上主義既結合,係價值觀之上同我地香港人追求既自由主義背道而馳,我地既盟友係美國同美國代表既民主政制,自由價值本身,而唔係佢地一時當權既政客,各位手足絕對要留意

至於右翼抬頭係全球都面對緊既問題,美國,英國,歐洲,巴西都有咁既現象,就算日本國內係咁,都唔係一個特殊現象,但作為企係同極權主義抗爭最前線既香港人,絕對要保持清醒既頭腦,香港問題唔係中國問題,係全球問題,當然亦都會受全球既思潮影響
一時有共同利益互相利用啫,你都唔想同3K黨企係同一陣線掛,白人至上主義者會睇得起亞洲人,習近平就係史上第一大好人
軍國主義,拜靖國神社有咩問題?
alt right同中共就好似二戰前嘅納粹同蘇聯咁,利益上好大分歧但意識型態相近,可以鬧大交,但一但deal 好咗可以隨時合作。
咁搞法人地點敢幫你
你show嚟睇下幾多人割咪得囉
住幾多年呢啲我地唔駛知
Pish
Push
所以咁多位諗下啦,我地香港只係part of佢地而家玩緊既遊戲,佢地利用緊香港做籌碼make deal咋,我地真正既盟友係熱愛自由,崇尚捍衛民主既美國人,英國人,同其他民主國家既人。講到尾,香港要香港人救,拎到人權法依件武器,到我地手當然保障大左。但始終係人地國家既法例,難保有一日美國當政既覺得香港冇哂利用價值,當我地係condom取消條法例。香港要自保,獨立,完全民主化,確立一個健全而強大既公民社會制衡身在高位既人,軍事化係必需既條件。
大家除咗Twitter宣傳,Facebook都好重要呀,望吓平野個fb
Link pls
Push
所以98盡量唔好同trump扯上關係
會唔會係誤會
我都係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞