[拋磚] 緊急!!兩個改動即可防止政府5毛再帶風向

301 回覆
303 Like 10 Dislike
急!!要求增加置頂推文、中英對照版本功能
不推文回覆已經唔夠用
請連仔關注!
大家幫手推幫手正皮,推到連仔睇到
順便一人一檢舉埋呢個post,
原因打 建議post希望連仔睇到!
好重要!請各位睇哂!

早兩日,政府放少少風就成版都係撤撤撤
人地未講撤就自己亂左陣腳先,有用既po唔見哂
雖然最後撤左
但其實之前都係咁,一活動前夕就會比其他野蓋過。

721 831 文宣 情報 分析 核彈 行動 會即刻冇哂
跟住平時唔做標題黨又冇人睇
做標題黨又比人屌
有建議又冇人睇冇人推
未撤就當撤撚左
未fc就推到洗哂版

完美示範如何被政府帶風向
林鄭想你地講咩就講咩

因此,如要改善

1. 強烈建議增加置頂推文
首先係頁面上面加設5-8個置頂限額,以顯示頭5個網民最想置頂既文章(可以每台分開/成個連登)
一個post入面每人30分鐘內只可以用一次置頂推文,2小時裡面只可用5次。置頂推文要比普通推文既效果加倍,或者另外加,淨用置頂推文黎決定係唔夠,正皮要過某數字,先將整個post既置頂效果生效!以分番開 有用既post 多人認同既post,等網民可以討論到之餘又可以知重要資訊。

2.中英版本對照功能
又話打國際線/引入外國人,用英文台我覺得唔太可行,好似轉載人地既文都要翻譯先有人睇,仲想有人打英文討論?反之,人地都要有英文版先睇,所以中英對照得得閒既人自由發揮先更有效率。加完功能後,可以比外國user揀顯示內容既中英對照文版本,如果冇人幫釋,可以考慮使用Google translate api先提供生成英文版,再供網民改。其實就類似wiki咁既做法
而家政府已經早我地一步打國際線,係外國登報,我地唔可以比人拋到車尾燈都唔見!!

請拋磚
[行動post] 肯入黎睇9.7點樣揸機場輸精管未 | LIHKG
https://lihkg.com/thread/1535579/page/1

推1
推2
推3
推4
推5
推6
push
906 遮打反黑警+太子獻花 907 機場交通測試 908 美領集會 913 獅子山人鏈
https://www.youtube.com/watch?v=Ux_ZAJnA940
推7
推8
推9
Push
推10

幫手正皮同檢舉
推11
推12
推13
推14
推15
好多人一激動覆3毛post都冇開不推文
激死
同埋不推文要1分鐘cd
同埋唔是個個都會用
加上有d 煽動/風向post都會蓋過有用既post
有必要分番開 熱門 同 有用一定要關注既post
幫推/比意見都得
連登大把聰明人
支持

support this forum provide english version for foreign users
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞