[拋磚] 緊急!!兩個改動即可防止政府5毛再帶風向

301 回覆
303 Like 10 Dislike
全港連儂牆要人,文宣要人!

8/9 美領事館

衛城長久戰,全民都抗爭;
拖垮邪惡、打倒腐敗;

每日任務:
1. 抵制支持「邪惡」「無良」的商店,例如cctvb廣告、黨鐵商埸、黑社會、打壓員工的店鋪,減少淘寶、減少八達通
2. 安全情況下跳閘,免費搭港鐵
3. 夜晚十點吶喊!!!
4. 做運動,身體健康,鬥長命
4. 每日一個post,社交媒體戰(Twitter, IG, Facebook, Reddit) #HongKongProtest
#FreeHongKong #HongKongProtests #Chinazi
Twitter 共識頻道 https://t.me/twittermansyunzou
5. 不要說推,試著copy and paste呢段嘢

每星期任務:
1. 罷買Bye Buy Day:星期日、星期五(唔買非必需品)
2. 做孝子救港,關心下老母老豆老人家,自己老母自己救
3. 去連儂牆貼3張文宣

每月任務:
1. 出糧換美金、買美股
2. MPF都買美股
3. 搵多幾個人參與
或者做唔足,但我會堅持到尾,Best effort,你呢?
Version 2019.09.06
好提議,樓主會唔會po埋去站務台?
全港連儂牆要人,文宣要人!

8/9 美領事館

衛城長久戰,全民都抗爭;
拖垮邪惡、打倒腐敗;

每日任務:
1. 抵制支持「邪惡」「無良」的商店,例如cctvb廣告、黨鐵商埸、黑社會、打壓員工的店鋪,減少淘寶、減少八達通
2. 安全情況下跳閘,免費搭港鐵
3. 夜晚十點吶喊!!!
4. 做運動,身體健康,鬥長命
4. 每日一個post,社交媒體戰(Twitter, IG, Facebook, Reddit) #HongKongProtest
#FreeHongKong #HongKongProtests #Chinazi
Twitter 共識頻道 https://t.me/twittermansyunzou
5. 不要說推,試著copy and paste呢段嘢

每星期任務:
1. 罷買Bye Buy Day:星期日、星期五(唔買非必需品)
2. 做孝子救港,關心下老母老豆老人家,自己老母自己救
3. 去連儂牆貼3張文宣

每月任務:
1. 出糧換美金、買美股
2. MPF都買美股
3. 搵多幾個人參與
或者做唔足,但我會堅持到尾,Best effort,你呢?
Version 2019.09.06
其實我開過,但個台冇咩人睇
所以要靠大家努力,而家最多人睇應該都係時事台
同埋最需要用都係時事台
開係度會大機會比人睇到d
Agger
求幫推上熱門
1負皮
推!
你有無睇呢個post講緊咩?
Push
幫手推po算係好事
我都唔是好明佢講咩
正皮 推 同檢舉呀
以前有得@dmin召喚,依家仲有冇?
有d咁既事?!
推到admin見到
救救連登救救香港
點解會有1負皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞