Golf gti vs 120i vs A3 sedan

84 回覆
3 Like 0 Dislike
budget 150-180k 想出架15-16年
Golf gti, 120i m sport, A3 sedan
3架都差唔多價
巴打們會點揀
[行動post] 肯入黎睇9.7點樣揸機場輸精管未 | LIHKG
https://lihkg.com/thread/1535579/page/1

[行動post] 肯入黎睇9.7點樣揸機場輸精管未 | LIHKG
https://lihkg.com/thread/1535579/page/1

撤LLM 對準政權

得到黨媒認證

#Chinazi旗係一個符號,不斷向世界輸出反共思想!

#Chinazi 赤納粹
Chinazi就係China+Nazi。
赤=共產紅色恐怖, 納粹不解釋。

全民反共 對準政權!
黑警、黨鐵,港共全部都係人民既敵人
而背後一直有一個終極大Boss中共

呢一刻中共絕對係十個煲得兩個蓋,準備爆煲。
今日唔號召世界圍堵中共,更待何時?

用#Chinazi黎connect全世界

1. Connect所有黃絲。
殘酷既現實係,並唔係所有黃絲都支持勇武。但黃絲最驚就係共產黨打到黎,一於用反共connect呢班淺黃!

2. Connect部分中立/藍絲。
中立/藍絲既上一輩,全部都係親身經歷過六四既年代,唔少甚至係大陸生活過。係大陸生活上所面對既不公義、中共點砌人生豬肉、佢地可能比我地感受更深。佢地唔會否認對共產黨既恐懼!一齊黎喚醒佢地對中共既不信任!

3. Connect全世界
Nazi既惡行到今時今日都依然係全世界既傷口,但佢地未必注意到係21世紀有個同Nazi不遑多讓既Chinazi!用#chinazi旗加海量文宣,話比佢地知我地既共同敵人係中共!

目標:全香港市民都知到呢個符號!
請大家用各種創意方法令大家知道呢道Chinazi旗!
記住!存在即勝利!

雙手奉上

撤LLM 對準政權

得到黨媒認證

#Chinazi旗係一個符號,不斷向世界輸出反共思想!

#Chinazi 赤納粹
Chinazi就係China+Nazi。
赤=共產紅色恐怖, 納粹不解釋。

全民反共 對準政權!
黑警、黨鐵,港共全部都係人民既敵人
而背後一直有一個終極大Boss中共

呢一刻中共絕對係十個煲得兩個蓋,準備爆煲。
今日唔號召世界圍堵中共,更待何時?

用#Chinazi黎connect全世界

1. Connect所有黃絲。
殘酷既現實係,並唔係所有黃絲都支持勇武。但黃絲最驚就係共產黨打到黎,一於用反共connect呢班淺黃!

2. Connect部分中立/藍絲。
中立/藍絲既上一輩,全部都係親身經歷過六四既年代,唔少甚至係大陸生活過。係大陸生活上所面對既不公義、中共點砌人生豬肉、佢地可能比我地感受更深。佢地唔會否認對共產黨既恐懼!一齊黎喚醒佢地對中共既不信任!

3. Connect全世界
Nazi既惡行到今時今日都依然係全世界既傷口,但佢地未必注意到係21世紀有個同Nazi不遑多讓既Chinazi!用#chinazi旗加海量文宣,話比佢地知我地既共同敵人係中共!

目標:全香港市民都知到呢個符號!
請大家用各種創意方法令大家知道呢道Chinazi旗!
記住!存在即勝利!

雙手奉上

快:gti
實用:gti
操控(?):120
溝女:A3
出架s3啦
Ford focus RS
Golf GTI 應該連折舊都贏另外兩部
120i 淨係贏FR 但我又唔覺得操控會好過GTI
A3就贏個章
點解兩部hatch唔係對返A3 sportback咁怪
除非你對FR有堅持, 如果唔係唔洗考慮
除非你對Audi有情意結, 如果唔係唔洗考慮

GTi啦
純粹係sedan情意結
gti啦 唔使諗
一開頭揀gti係性能, 120i就FR, A3就內籠同個章
睇黎都係gti性價比最高
一定係,a3 就買牌子囉
GOLF 啦, A3 其實咪又係GOLF
咁A3 Sedan係Jetta嚟嘅
Jetta 係 golf 6 底盤

A3 係 mqb 底盤,輕好多剛性都強好多

岩岩出架 Jetta 先轉 mqb,香港唔知會唔會入
2.0 vs 2.0 vs 1.4-,-?
仲要係hatchback vs hatchback vs sedan
架A3就好似去錯地方咁唔係應該拎A3 sportback比咩
a3唔應該出現la
gti vs 120i vs a250
咁120i都唔應該出現啦 細馬咁多
起碼2.0先囉
A3只係情意結姐
a250係唔錯 不過對Benz反感
所以直接skip 左benz
a3唔洗諗,又慢又易壞,同golf 1.4差唔多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞