Dse雞注意!考完試真係唔好隨便理門口班人!

249 回覆
189 Like 0 Dislike
好耐以前會考做過
叫考完oral果d考生做問卷
50蚊一個鐘。一日返2粒鐘(除左自己要考果日)
之後打電話叫到人上去又另計

果陣同班fd做,成日有隔離公司既人
我地交換問卷鳩填
Cold call我就冇打過 拎完底薪就走
好耐以前會考做過
叫考完oral果d考生做問卷
50蚊一個鐘。一日返2粒鐘(除左自己要考果日)
之後打電話叫到人上去又另計

果陣同班fd做,成日有隔離公司既人
我地交換問卷鳩填
Cold call我就冇打過 拎完底薪就走

記得個陣鳩填填咗朋友A個名同朋友B個電話
朋友B講返出嚟笑到我地仆街
果班全部都係傳銷狗黎
記得個陣鳩填填咗朋友A個名同朋友B個電話
朋友B講返出嚟笑到我地仆街

好衰啊你地
果班全部都係傳銷狗黎

驚班dse雞唔知
我2年前考dse就係填左唯一一份份問卷之後識到個女仔一齊左半年
我果陣試過屌鳩佢地老母
之後佢問我是咪痴線
我2年前考dse就係填左唯一一份份問卷之後識到個女仔一齊左半年

咁多人用嚟食女....

咁多人用嚟食女....

冇諗過成件事都
我識個個唔係比問卷我個個人係考完dse後打電話黎話之前填果份問卷問我考成點既女仔 之後我又唔知點解肯同佢傾 傾傾下發現佢住我附近 之後佢成日約我我都冇反應 到後來有次佢夜返屋企 接佢返去之後攬住我就一齊左

咁多人用嚟食女....

冇諗過成件事都
我識個個唔係比問卷我個個人係考完dse後打電話黎話之前填果份問卷問我考成點既女仔 之後我又唔知點解肯同佢傾 傾傾下發現佢住我附近 之後佢成日約我我都冇反應 到後來有次佢夜返屋企 接佢返去之後攬住我就一齊左

今年叫同學仔幫手填我電話
脫獨機會到了
填左個fd電話
所有都係sale狗
就係sell佢講所謂升學輔導入面介紹既學店

咁多人用嚟食女....

冇諗過成件事都

脫獨機會到了

咁多人用嚟食女....

冇諗過成件事都

脫獨機會到了

其實諗返真係好神奇成件事

咁多人用嚟食女....

冇諗過成件事都

另類用途

另外去見識下個社會幾仆街係好,但要記住自己係個on9要上黎比連登仔屌醒唔好落搭
又可以填 fd 電話
屌啦果陣明明填fd嘅電話
照收到好多傳銷電話
班仆街fd一定都有寫我電話
正評幫推
屌啦果陣明明填fd嘅電話
照收到好多傳銷電話
班仆街fd一定都有寫我電話

一定喇
嗰陣要喺門口等人
所以有人搵我做問卷填左假名假電話
煮完嘢再推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞