Dse雞注意!考完試真係唔好隨便理門口班人!

249 回覆
189 Like 0 Dislike
當時執生鳩填啦 唔會有傻豬填真野比人啊

真係有呢啲傻豬豬
所以開呢個post救救佢地
當時執生鳩填啦 唔會有傻豬填真野比人啊

年少無知 人地話係大學生做功課
嘩屌,班仆街究竟點解仲搵到食
唔知係咪同一單嘢,我記得我當年考會考,有個frd 中咗呢啲問卷毒
佢自己做埋問卷妹同去讀返自己sell果啲垃圾課程
個陣考完又on99比左自己電話
有個係打電話嚟 開頭sell左陣之後就係到吹水
之後就開始whatsapp我 煩左幾知月
另一個開頭就扮到好好人 話咩幫我搵我有相關興趣嘅talk嚟比我聽
但後尾我無理到佢就慢慢無聯絡
屌 睇返上面啲留言先發覺自己蠢撚左
點解你唔早啲開post
識玩緊係幫熱褲長腿
近距離幫佢
內容亂填真係常識
好POST要推,唔想咁多人受害
唔知係咪同一單嘢,我記得我當年考會考,有個frd 中咗呢啲問卷毒

有間上哂新聞...
都仲有人信,一打個名,第一個關鍵字係呃人....
點解你唔早啲開post

中咗伏?
我見最近就嚟考
先開咋

有間上哂新聞...

係咪Cxxxxx College
個陣考完又on99比左自己電話
有個係打電話嚟 開頭sell左陣之後就係到吹水
之後就開始whatsapp我 煩左幾知月
另一個開頭就扮到好好人 話咩幫我搵我有相關興趣嘅talk嚟比我聽
但後尾我無理到佢就慢慢無聯絡
屌 睇返上面啲留言先發覺自己蠢撚左

經一事長一智
打算填個舊電話落去
應該冇人用掛

有間上哂新聞...

係咪Cxxxxx College

仲有Hoxx Koxx unixxxxxxx eduxxxxxx
打算填個舊電話落去
應該冇人用掛

唔好喇,一陣有人用搞到人
有朋友做過兩個月,聽佢講攞完電話,會先sell IETLS (古代),打電話叫你去試堂,其實係搵個sales去教你
每做成一單有$1000佣金

跟手下一步,就sell你去一啲升學講座,報讀一啲外國遙距課程,話兩年左右就畢業,講真,有無用就各位自己評價(sell到呢個course ,佣金$3000-5000)

我朋友話最想講嘅,係呢啲公司請人嘅標準,佢地專請一啲中三至中五輟學嘅人,最好係住公屋,夠窮,貪佢地咩都唔識,無錢動力大!嗰啲人,連香港教育制度係點玩都未知,唔好話DSE考幾多分,連去考嘅資格都無,搵呢啲人去sell你去報什麼酒店管理,商科遙距課程,極無說服力

朋友話最誇張聽過啲同事話:都唔撚明啲人點解要讀八大,讀四年咁耐,明明係呢到讀,都係大學畢業,兩年就搞掂,早啲出黎搵錢仲好啦,咪一鳩樣;跟手仲隔住電話,屌鳩佢一個啱啱考完DSE嘅朋友蠢,唔識諗

最後,朋友自己本身讀本地大專,頂唔順班友無做

古代啲人好煩 由我中六call到我year2
Form6嗰陣sell compaxx collegx
Year1,2 sell Ielts 煩到嘔
明明已經呃佢Ielts 8分 仲成日打嚟問我考左未幾分
上次佢call嚟我發哂脾氣咁
鬧佢你打夠未 你地問左好多次啦 答左你好多次啦 老人痴呆定智障 唔好再打嚟
唔知佢係咪比我嘅霸氣振攝左
即刻話幫我cancel 哂咁多條線 唔會再打嚟
我仲跟手block哂佢地啲電話
有朋友做過兩個月,聽佢講攞完電話,會先sell IETLS (古代),打電話叫你去試堂,其實係搵個sales去教你
每做成一單有$1000佣金

跟手下一步,就sell你去一啲升學講座,報讀一啲外國遙距課程,話兩年左右就畢業,講真,有無用就各位自己評價(sell到呢個course ,佣金$3000-5000)

我朋友話最想講嘅,係呢啲公司請人嘅標準,佢地專請一啲中三至中五輟學嘅人,最好係住公屋,夠窮,貪佢地咩都唔識,無錢動力大!嗰啲人,連香港教育制度係點玩都未知,唔好話DSE考幾多分,連去考嘅資格都無,搵呢啲人去sell你去報什麼酒店管理,商科遙距課程,極無說服力

朋友話最誇張聽過啲同事話:都唔撚明啲人點解要讀八大,讀四年咁耐,明明係呢到讀,都係大學畢業,兩年就搞掂,早啲出黎搵錢仲好啦,咪一鳩樣;跟手仲隔住電話,屌鳩佢一個啱啱考完DSE嘅朋友蠢,唔識諗

最後,朋友自己本身讀本地大專,頂唔順班友無做

古代啲人好煩 由我中六call到我year2
Form6嗰陣sell compaxx collegx
Year1,2 sell Ielts 煩到嘔
明明已經呃佢Ielts 8分 仲成日打嚟問我考左未幾分
上次佢call嚟我發哂脾氣咁
鬧佢你打夠未 你地問左好多次啦 答左你好多次啦 老人痴呆定智障 唔好再打嚟
唔知佢係咪比我嘅霸氣振攝左
即刻話幫我cancel 哂咁多條線 唔會再打嚟
我仲跟手block哂佢地啲電話

Ho ball!
打算填個舊電話落去
應該冇人用掛

頭先試下打過去,個號碼已經停用
幫推
打算填個舊電話落去
應該冇人用掛

頭先試下打過去,個號碼已經停用

仲有自修室果d
仲有自修室果d

我study leave自己返學校溫
所以唔清楚
好正,可以不停煩啲老師
有咩唔識即時問到明
雖然會有人行嚟行去煩少少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞