【幫襯黃店】一齊貼吓介紹吓最近食過嘅黃店

427 回覆
359 Like 4 Dislike
荃灣 光榮冰室 豚道樂

一生懸麵 —— 九龍灣得寶

係差個湯唔夠熱,其餘都唔錯
頭先先飲完 好多人幫襯 為佢地開心🎉
旺角 申子居酒屋
其實有冇整合

連埋google map tg 唔同channel 唔同group
開始有d亂
黃唔黃你地睇老闆定伙記
黃店間間都好癲
成日都排隊排到爆

MK皇茶
緊係老闆
伙記都冇錢賺
想懲罰黃店可以去ig: goodwest_standwithhk
有埋食評 分區餐廳 每日更新
借位

[Android] 和你Eat 尋找黃店餐廳 正式上架
IOS仍然係審批階段 希望整一個令大家更容易搵到附近餐廳既app
呢個app亦都唔會為我帶黎任何收入 我亦唔會係呢個app為自己帶黎任何收入 只希望出一分力

特色:
1. 無任何廣告(將來都唔會有) 2. 資料齊全 有營業時間
3. 種類清晰 接近20種食物種類幫你尋找餐廳
4. 連結至所有分店

希望大家幫手試bug 如果發現有咩bug可以隨時tg我 @howsyourdate_official

另外希望尋覓3~4名義工幫手睇住d data/尋找黃店既證據/修改data(只需要輸入個餐廳名就可以自動化入晒所有data 包括營業時間果d,好簡單)
如果你都希望為呢場運動出一分力 歡迎你搵我加入義工團
暫時有接近1000間黃店餐廳都係我跟restarthk既資料庫入

傳送門:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.woleieat&hl=zh_HK
今日諗住食樓主個間點知唔開
去咗 trois cafe
係鐵行里 有啲隱蔽
有得揀唔同餡配拖鞋麵包或牛角包
都幾好食
加埋杯茶/咖啡就一百蚊左右
百佳 算唔算
希望快d上到
iOS 會唔會有 TestFlight 玩住先
樓主加油
炮台山 茶一!
有冇iOS ?
Btw感謝手足設計
禮拜五先食完

食完去遮打了

cwb 木衛二,附近仲有渣哥,方便大家幫襯

茶底幾好,奶蓋都滑,唔使飲閪茶啦
荃灣光榮冰廳

凍飲唔洗加錢

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞