[PS4/PC] Monster Hunter World [334] 光復香港 時代革命 五大訴求 缺一不可

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
1. 隻怪未發嬲
2. 手上有投射物 (毒麻刀好似唔算)
3. 飛翔爪捉頭
上到去就按O控制頭方向面向牆,之後全彈發射
有,但會不斷扣氣,好似係每下順時針轉90度
如果中左冰,果行氣扣得超快
問多少少
2. 即係普通石仔都得?
同埋上到去按O制唔係攻擊黎咩?
O係爪攻擊,普通石仔都得
順逆時針都有得控 睇你飛上去個時係龍既左邊定右邊
蔣志光
又學到野
隻爪都咁好野玩
諗左3秒先知關蔣志光咩事
我已經覺得推菇好煩
因為我初初慣左手勢係推實隻左菇
點知上到龍頭,因為推實左菇,變左個人跳左去隻翼度,之後先detect到我個R2指令,即刻retried
試左5,6場先開始慣到手勢上到龍頭放菇
打左6舖冰叽龍,都係打到跛果陣已經得返唔夠兩分鐘
係,所以我盡量兜返去想爪果個位置,廢事爪錯

同埋輕弩按R3果下仲係有0.5-1秒既delay,仲係要等睇下個準星有冇變爪果個我踏入5分果條片就係有一下未變準星,變左射左龍彈出去搞到少左3百幾傷
應該唔止我一個覺得R3好kick手好難撳?
PAD 合作寵

No.5525 - イヴェルカーナ
冰呪龍

No.5526 - アルバトリオン
煌黑龍

No.5527 - 激昂したラージャン
激昂金獅子

No.5528 - アイスライザー
冰呪龍 弓

No.5529 - 神滅剣アル・ゾディア

No.5530 - 鬼神大筒【怒雷天】

打定飛機先
有冇人帶一帶打貝希?
弓 nerf到咁 邊有人用
煌黑同金C 把武器都係XX
唔G會唔會帶埋去MHW
以前求其拎條大龍既弓出黎都有呢個級數咁靚
今代
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞