[PS4/PC] Monster Hunter World [334] 光復香港 時代革命 五大訴求 缺一不可

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
普通轟龍都霸過佢
仲未計大轟
我冇渣旗
扯行旗屌你姐
所以係比緊霸氣定實力,
定你覺得實力係霸氣既一環
https://www.youtube.com/watch?v=IdSIjICeNmU

宜家就暈足6-7次, 唔知改左版仲暈到幾多次呢
想請問下 係咪要清晒所有任先出客製強化
冰喇龍一嬲 攻擊頻率不下於歷戰王juno 仲要有範團技
網上有流傳新區:

你去荒地打飛龍的樹林看看,是不是有橫斷的一棵大樹擋住了了一條溪水,那個後面很大可能就是新的溪流區域

再仔細看看的話荒地打泥魚龍的沼澤右側是不是也被擋住了呢,裡面的區域也是做好了的,還有食草龍在裡面活動

其實細心觀察的話每個地圖都有類似的明顯是可進入但又刻意封閉住的區域~另外新的水系古龍出場的那幾秒也是珊瑚台地的新區域~

石川先生之前在古代林演示斬龍的時候,斬龍換區的時候石川沒追上去,然後說因為某些原因不進行接下來的演示了,所以我感覺在原有的基礎上加了幾個新區域的比較靠譜,聚魔之地應該是個特定的地圖
不過個人覺得水古龍果區只係打麒麟有好多蜜蟲果區
打成點
想快d放工
防具設計有冇巴打整套"full gear"上去
滅盡龍係打古龍先有BUFF啫下話
轟龍真係廢過佢咩
計霸氣雷狼龍已經勁過JUNO
有無人打得贏冰龍 好多血
已贏幾鋪 4人
有冇冰咒龍團?
有無考慮下carry我呢d垃圾
裝備有冇加/變?
係個任太哂時間&自己打同連機打無分別
我片手玩家黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞