[PS4/PC] Monster Hunter World [334] 光復香港 時代革命 五大訴求 缺一不可

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
我都啱啱回鍋 得 4x RANK
追黎做咩
幾個月前好期待,不過而家冇心情打機了
驚冇人一齊玩
Olay痴撚線,3分台
本來都冇乜心情打,但見佢最後一日點都打埋佢

用太刀solo打完全集中唔到
話難打又唔係,但應該要好有耐性好小心咁打先掂
所以我諗如果正式版用返自己本身啲裝武應該會易啲

最後都係4p過咗佢算,易好多,12分鐘一take就過咗
頭幾分鐘我仲要冇入場打
睇你用唔用撞牆, 用就難度減半
詳細希望
唔好意思, 不如睇埋呢個post

[突發] 香港人終於有屬於依個時代既進行曲 (原創) !!!!!《願榮光歸香港》 大合唱團mv版
https://lih.kg/1521396
https://youtu.be/pz9NzQBUHyg?t=20
只限不怒時用, 撞2次就怒
呢個試玩版同上次果個除左銃槍之外無改動過,
由佢挑戰者技能可以睇到

挑戰者改成:
技能發動時,會心率有所改變
Lv1 3% → 5%
Lv2 6% → 5%
Lv3 9% → 5%
Lv4 12% → 5%
Lv5 15% → 10%

今集可以主動令隻怪撞牆發怒, 挑戰者都易發動好多
上次開發者日記講嗰14樣武器都無實裝落今次beta到?
我套102%會心屬性裝
呢個唔肯定佢係落實左未
因為個時間表係:
beta 1, 2 > 開發者日記2(公佈武器改動) > beta 3 (系統內嘅更新通知只有統槍)
唯一考証到嘅只有挑戰者呢個技能係未過,
不過都無所謂啦, 仲有3日就玩到

睇下個風u turn完打唔打得成
點解?琴晚見你地無開party都覺得奇,諗住又入去吹下水架嘛
一樣
其實點樣先會令隻怪撞牆
以我見應該係用爪騎上頭,撳R2用投射器全彈發射,
隻怪就會發癲亂走一段距離,途中撞牆就會失衡倒地。
另外,怪物要本身無嬲?投射器本身要有幾多彈數?
呢兩點我唔肯定,求補充
見TA大神個個就一開波執定水流彈
一埋到去就即刻爪佢個頭
O制調整佢個頭方向面向牆, 之後全彈撞牆失衡
原來有得控佢望邊邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞