人道機構宣X會CEO極深藍,立即終止捐款!

558 回覆
2230 Like 16 Dislike
CUT捐助熱線 如下
1. 宣明會(香港): (852) 2394 2394
2. 無國界醫生(香港) : (852) 2959 4229
3. 樂施會 (香港) : (852) 3120 5000
4. 奧比斯(香港) : (852) 2877 9373
5. UNICEF (香港): (852) 2833 6139
6. Save the Children(香港) : (852) 3160-8686
7. 國際培幼會(香港) : (852) 3405 5305
CUT捐助熱線 如下
1. 宣明會(香港): (852) 2394 2394
2. 無國界醫生(香港) : (852) 2959 4229
3. 樂施會 (香港) : (852) 3120 5000
4. 奧比斯(香港) : (852) 2877 9373
5. UNICEF (香港): (852) 2833 6139
6. Save the Children(香港) : (852) 3160-8686
7. 國際培幼會(香港) : (852) 3405 5305
長春社?
搞下佢哋,好過去攪地鐵,搞入境處,阻住人返工啦!
咁佢個助養兒童計劃呢
助養左個係外國成6年
好難cut
明哂
將D錢扔落洗衣機都唔益佢
一早無捐,比612仲好
助養左小朋友好多年 前幾日已打電話cut了將啲錢黎幫香港有需要人士好過
Push
push
根本全撚部都係
多謝你
根本所有NGO 都唔好再捐
星火 星火 星火
值得大家幫助
push
會唔會係全世界有 十個八個捐助者都係資助同一個小朋友? 即係收十分錢只係助養一個人, 其餘九份錢唔知去咗邊,求求其其畀個細路你哋望下?

唔好意思, 經過呢場運動, 我覺得乜嘢都可以係假,乜都可能發生!
pish
阻一阻大家 唔好意思
[推上熱門]所有中學生請入
https://lih.kg/1514313
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞