Sun Mobile $108 5GB 4GPlan

119 回覆
4 Like 0 Dislike
csl轉左過去 108+18 無其他濕鳩收費
用起黎睇片個d同以前csl 42mb一樣咁順
未去到過5gb
有朋友話會超慢
但抵屌既 呢個價錢
開2張卡 都平過你csl 6gb
有冇巴打用緊sm個42mb plan??
今日問過196蚊4gb 新客戶

做緊得唔得

做緊咁有冇得平d先
有冇巴打用緊sm個42mb plan??
今日問過196蚊4gb 新客戶

做緊得唔得

做緊咁有冇得平d先

發完夢未

緊係未

又真係幾快
求sun mobile sales pm plan

q525q525@yahoo.com.hk

繼續推到sales pm
門市做唔做到呢個價
用緊108個plan
快左好多,唔洗點等就用到
呢個價錢算係咁
5gb未用曬啲時好爽
用曬限速之前連ig都上唔到

北角同鰂魚涌站就會與世隔絕
5gb未用曬啲時好爽

已做心理準備
收whatsapp都得掛
5gb未用曬啲時好爽

166 限左都384喎

384合理好多,正常FB/IG都仲上到,無咁地獄
最衰新客唔比join $166 42M 5GB 128k
5gb未用曬啲時好爽

166 限左都384喎

384合理好多,正常FB/IG都仲上到,無咁地獄
最衰新客唔比join $166 42M 5GB 384k
真係快到癲? 我早排出左比老母用, 上次同佢換機set 野,去app store 同fb 慢撚到喊喎

去測試網21Mps 210000Mps 都冇用啦
要出既唔好咁大期望
有無咩plan啱 每月15gb 嘅人用,而價錢又係4g 120蚊樓下
有無咩plan啱 每月15gb 嘅人用,而價錢又係4g 120蚊樓下

呢個冇咩可能
15gb

呢個冇咩可能
15gb

lyca 囉
咁既價錢比3g 已經比多左你

以前中移動有個plan叫lite data
108+18
用4g上限384kbps
應該啱你
如果想開新號碼 係咪得3gb data
舊客本身個心plan轉要150手續費
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞