Sun Mobile $108 5GB 4GPlan

119 回覆
4 Like 0 Dislike
cmhk有冇
3台都有個一樣嘅plan
108+18 5gb 21mb
但兩年約

呢款係行4g?

3台唔撚洗考慮啦 廢到爆
條女用sun 過左5g就好慢

咁佢都講明係限128
你就預咗落地獄啦
但好就好在淨係簽一年,自由度大啲
cmhk有冇

Ys
108 唔係轉台先有咩

舊客應該係126

SUN Mobile: 現只需月費$126,可享每月首5GB最高下載速度4G 21Mbps,其後數據用量速度上限128kbps,本地話音通話3000分鐘,承諾期12個月,更可以優惠價購買手機LG V20,配合手機前置廣角鏡頭,讓您可於佳節團聚,與親友輕鬆自拍!受條款及細則約束。查詢/取消77733838
108 唔係轉台先有咩

舊客應該係126

SUN Mobile: 現只需月費$126,可享每月首5GB最高下載速度4G 21Mbps,其後數據用量速度上限128kbps,本地話音通話3000分鐘,承諾期12個月,更可以優惠價購買手機LG V20,配合手機前置廣角鏡頭,讓您可於佳節團聚,與親友輕鬆自拍!受條款及細則約束。查詢/取消77733838

$108 + $18?
108 唔係轉台先有咩

舊客應該係126

$108 + $18?

諗諗下有可能
https://www.sunmobile.com.hk/plan02/572.jhtml
但佢寫轉台係5gb
新number 就3gb

咁舊客呢
用緊舊用戶 166 3.5gb 42mb上網
好似用緊wifi咁 快到癲

一樣

一樣
長收4G
用緊舊用戶 166 3.5gb 42mb上網
好似用緊wifi咁 快到癲

一樣

一樣
長收4G

CSL客 JOIN唔JOIN到呢個PLAN
求sun mobile sales pm plan

q525q525@yahoo.com.hk

同求
swaggyfist@gmail.com Thanks
唔低
$128 5GB 20MB 速度 都唔抵。
用其他plan 好過。
有冇巴打用緊呢個plan可以分享下網速
用緊 幾快 值得一試

同求
swaggyfist@gmail.com Thanks

同求
telegram : @ZeonHo

留名

肯肯會落到128kbps

以前96蚊plan都會落到128kps但得2GB,依個118新plan非常抵屌

兩個前簽左呢個plan 有無得加錢升?

如果本身用緊$96,唔理你有幾耐合約都會幫你重新計過

頭先由$78 plan 轉左做$108 plan
合約由而家開始計1年

一陣轉左就試下網速

留名

肯肯會落到128kbps

以前96蚊plan都會落到128kps但得2GB,依個118新plan非常抵屌

兩個前簽左呢個plan 有無得加錢升?

如果本身用緊$96,唔理你有幾耐合約都會幫你重新計過

合約由而家開始計1年

一陣轉左就試下網速

唔使試啦,一定快過$96
唔使問點解我知

我係話試下$108個PLAN去到咩速

合約由而家開始計1年

一陣轉左就試下網速

唔使試啦,一定快過$96
唔使問點解我知

我係話試下$108個PLAN去到咩速

個人用落都去得幾快下,以前96蚊plan一上YouTube就知自己冇開wifi,而家唔知
有冇巴打用緊sm個42mb plan??
今日問過196蚊4gb 新客戶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞