Sun Mobile $108 5GB 4GPlan

119 回覆
4 Like 0 Dislike
岩岩升左呢個plan,快勁多

但過左5GB果個係咪真係限到128kbps咁絕

暫時未爆,但以我所知係會
我琴日都去左門市搞,佢話2個鐘後開通,好似1個鐘都未夠就開左
原本用緊96蚊4G Plan,得1mb都冇
而家126月費,5gb 21mb
我都未試過一個月用過3gb,所以應該唔驚用爆

由72蚊3GPlan用到而家

希望巴打到時爆左可以報告一下

留名
用緊舊用戶 166 3.5gb 42mb上網
好似用緊wifi咁 快到癲

same
好撚爽

衣個plan 好似自動升級左做5gb

即係5gb 42mb?

有咩
3.5gb 幾日就用曬

岩岩睇左 堅係有 自動upgrade左

真係自動upgrade左 正喎

點解我無架
留名
好似幾抵屌

留名

肯肯會落到128kbps

以前96蚊plan都會落到128kps但得2GB,依個118新plan非常抵屌
舊客表示已轉plan
我貼個promo sms上黎比大家參考

SUN Mobile: 現只需月費$108,可享每月首5GB最高下載速度4G 21Mbps,其後數據用量速度上限128kbps,本地話音通話3000分鐘,承諾期12個月,另須繳付每月$18之港鐵/隧道/流動電訊牌照/行政費。
之前交月費嗰陣條友有同我講個新plan,但係嗰陣當佢9up冇聽到,原來咁抵咖
舊客表示已轉plan
我貼個promo sms上黎比大家參考

SUN Mobile: 現只需月費$108,可享每月首5GB最高下載速度4G 21Mbps,其後數據用量速度上限128kbps,本地話音通話3000分鐘,承諾期12個月,另須繳付每月$18之港鐵/隧道/流動電訊牌照/行政費。

點解上次$166有得上佢個網自助upgrade今次$108冇
3台都有個一樣嘅plan
108+18 5gb 21mb
但兩年約
大用量就唔好用,限速祗可睇text
但兩年約

呢款係行4g?
但兩年約

呢款係行4g?

3台唔撚洗考慮啦 廢到爆
條女用sun 過左5g就好慢
舊約係身$178得3GB
留名
屌你老味 過左5gb慢撚到癲
2x kb
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞