黃大仙乜野事

1088 回覆
481 Like 10 Dislike
我都比左真地址同電話 想知會點
你自己都開post 講一講好唔好?
我幫你推,多啲人要知
小心,我有朋友比人周到淘寶買咗警棍,有埋搜查令上門拉人

記住大掃除
聽到個黑警勁大聲同個女仔講
你係街坊咪叫你呀媽拎身份證落黎囉
之後個女仔已經喊
見到好心噏
有無detail 點拉 點開手機?
影哂全身相 記哂個人資料 走時女先後男
女應該都影哂全身相
暫時未有指控
Push
sorry 咁多位我係大家屌個位訪問多咀手足,當時只係想主動講番成件事出黎俾記者知道上面發生咩事,因為我覺得班狗不合理對待我地全部人,我知道自己錯了岩岩一時沖動,至於我講行山仗係因為真心覺得唔想屈服係白色恐怖之下所以先講出黎,費事俾班狗又屈我話我攻擊性武器。而且我係想用街坊字眼不過自己柒左講錯,好對唔住 ! ! !
大家屌我真心膠又好咩都好,我當時只係想話俾記者知班狗對我地全部人做過d咩,不過我知錯了 ! 以後唔再做訪問 !
開post講啊兄弟
起碼以後唔好去大陸澳門
[推上熱門] 光復聖瑪利 BAND1女名校教畜阻學生罷課 濫權搜袋 更擅意修改學生連儂牆字句 聖瑪利人集結!!
https://lih.kg/1533093

望各位兄弟姊妹關注關注
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞