有粉紅Label嘅兄弟係勇武中嘅勇武,唔好比人帶風向

389 回覆
1535 Like 15 Dislike
唔割
邊個捉鬼先係最鬼
睇完記者會
好感謝前線一直以來的付出
齊上齊落
捉鬼真係好多餘 又唔係Day1知道會有鬼 割蓆之後發現唔係鬼咁咪自打嘴巴
希望做埋麻包袋
呢個真,識個白警都係咁講
sor,昨日見到好多有克犬裝備
一定係黑警嘅臥底扮
不過就算係咁我哋都唔會割 講好咗核彈都唔割就唔割 而且都算幫手足出咗啖氣
的確如果你地狂吹乜都係狗做既 咁主流淺黃 非連登 和理非 真係會有乜都賴落狗到先
但其實法庭判案唔係靠師奶把口 上到庭 辯護律師到時會自己決定用唔用呢個point 唔係靠社會上多人講一個消息就變得可靠
同埋依家真正救手足方法係五大訴求入面既釋放所有被捕人士 唔係搏個官信一個rumor
最重要一點 呢個做法 係唔能令和理非接受勇武無底線 因為會令和理非養成一個懶惰思想 所有激進行為 都係25狗撩起 咁做反而令前線做野難咗獲得認同 其實都係分化緊和勇
有疑惑就保持距離,唔好喺咪都捉鬼,套用有位巴打本書一句,”邊度最多鬼?人心入邊就最多。”
屠龍
鬼會唔知你地粉紅記號?
粉紅小隊無鬼?
唔割
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞