有粉紅Label嘅兄弟係勇武中嘅勇武,唔好比人帶風向

389 回覆
1535 Like 15 Dislike

From國難五金,班粉紅戰士係掃黑社會場嘅「屠龍」小隊
佢地痴Label係因為自發組隊

不分化,不割
懷疑對方身份嘅可以保持距離,唔好捉鬼
唔好意思借個post宣一下

901 和你塞 13:00 見 t.me/stuckwithyou
日期: 2019.9.1.13:00

[9.1機場] 文宣集合
https://lih.kg/1505474

GoogleDrive: 91機場文宣資源 (手足有新貨話我知,會Upload上去)
https://drive.google.com/open?id=128hRA8sm5aa2jUlNJAzPtGkYt2_3n-z2

#黑警還眼 #612 #721 #811 #823
#推到有英文文宣#
----------------
英文文宣建議:
內容:
91 Hong Kong International Airport
SOS: Humanitarian Crisis Alert
Government has failed us. Police shot us.
It’s now or never, please stand with HK.
Thanks in advance for your support and understanding.

方向/ 建議:
-強調事態之緊急及嚴重
-形式係事先通知,而非道歉,機場示威是出師有名同埋其中既正當性
-例如可用”SOS”之字眼
----------------------------------------------

@stuckwithyouopen
除左春袋,記住:

九月二、三日 三罷

九月二、三日 三罷

九月二、三日 三罷

九月二、三日 三罷

九月二、三日 三罷

九月二、三日 三罷

九月二、三日 三罷

九月二、三日 三罷

九月二、三日 三罷

九月二、三日 三罷

九月二、三日 三罷

九月二、三日 三罷
原來我對粉紅小隊係中立嘅
但見到國難五金果堆相
我無條件支持屠龍小隊

ps,下次換過另一種label
我就話一定係警察
連登仔邊都會咁裝備精良
你話係咪?
「捉鬼撚」真係快啲去驗下個腦,冇證冇據淨係識得鳩Up,就算係黑警做都要多謝佢啦下嘛。
諗起希魔撞正殺人狂入面個隊正義之師
pink team加油
保持獨立思考
就算有鬼都害你唔到
respect
今鋪真係邊個捉鬼 邊個就係鬼
講撚左好多次捉黎冇撚用
除非你見到佢上警車啦
講左鄧炳強係特登比你地睇到有卧底
等你地鬼打鬼
你覺得佢地真係派卧底唔比你地發現既
你地會發現到?
驗腦 一定係差佬d卧底
勇武後勤全面升級!增力前線戰鬥力!
平價方便遠近兼用

[重開]早排返鄉下打獵,見到成班小朋友淨係掉雜物/用碌竹去打
https://lih.kg/1506828

我要地區戰人手一支,有效遠攻就可以減少被捉
一定係警察喬裝
一定係警察喬裝
一定係警察喬裝

Btw, 多謝🙏🏻
最好有多幾個小隊
肯定係手足
不過做文宣 話佢地係黑警扮就得
我淨係知有警察煽動人犯罪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞