有粉紅Label嘅兄弟係勇武中嘅勇武,唔好比人帶風向

389 回覆
1535 Like 15 Dislike
同意
警惕心要有
鬼唔需要捉,捉黎亦都冇用
其實捉鬼真係有必要咩
前線唔係傻咖 佢地見到有疑似鬼佢地自然唔會跟機
相信前線手足決定啦好嗎
咁樣捉黎捉去真係好無聊 除左分化手足之外就無其他野做到
sorry 就算真鬼我都支持架

垃圾敗類克警 無用架你呢招
邊個再捉鬼就當你係鬼
提佢地改label喇,班畜生知道咗實專攻擊佢地

你地話人係鬼果d 人呀,我話你地先係鬼,肯撚定係黑警臥底嚟!

無限量支持前線手足,向每一位勇武致敬
不割席!不分化!不篤灰!
其實手足做得好好
做文宣都唔可以割蓆
一樣會分化自己人㗎大佬
你地班捉鬼冷氣軍師太著重捉鬼細節,將前線既義士行動細節、現場策略長期曝光,會打擊士氣。
假設顏色係分小隊行動,你地就係將小隊策略更加宣揚出去,下次黑警就會更集中捉有顏色既主力前線。
而且暗黑文宣唔係咁宣傳,對國際新聞、論壇更加唔可以用暗黑文宣,呢d只能對班藍絲使用。
以後記得
不捉鬼
不分化
不篤灰
不受傷
不流血
不被捕
不搞記者
不傷平民
第一,藍絲廢老唔會睇你啲文宣。已經將近三個月,你講將會多都佢地都唔會信,佢地永遠都會係200萬人以外。

第二,睇你文宣嘅係咩人?淺黃、和理非。佢哋會信以為真,你覺得咁樣對於前線有咩好處?如果你要為前線做更多,就要做好論述工作,解釋點解要以武制暴,有齊武力升級嘅理論基礎,而唔係講咩「又係臥底」之類嘅說話。

第三,班勇武做完野,返黎見到你地係咁話佢地做既野係鬼做、臥底做,真係會好撚嬲。其實係地係心底裡唔接受勇武定點?佢地做既野冇問題,咁點解要推個波比黑警?

thanks
全力支持前線
有我地愈重視捉鬼就愈蝕底,黑警禁高調用臥底就係要我地擔心身邊既人係臥底唔敢出黎,所以核爆都唔割,自己保持獨立思考就得
BTW屠龍隊個名好型呀
捉一派二 捉二派四
睇你地捉得幾多個
我哋冇鬼只有手足
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞