必須將新疆燈柱未成形前,連根拔起。行動方案討論

822 回覆
1261 Like 7 Dislike
有冇方法組織前線嘅手足每星期去「處理」D鳩柱?
可以叫 Pisa Tower Operation (比薩斜塔計劃)
佢地星期六搞掂左五枝,開左個好頭
夠人嘅話可以大規模做
1, 我嘅意思係與其不斷主動同黑警對戰,被人拉,不如target鳩柱。 勇武嘅力,要用得其所。
2. 我認為對付鳩柱係有好大開拓空間,去俾本地傳媒同外媒去打政府。星期六,我幾意外無報紙幾呢加嘢放係A1,但係條片係twitter瘋傳。

歡迎不同意見。
無錯
呢單嘢一定要處理,否則後果堪虞。
星期六本地媒體spin到唔夠勁。 去哂講衝突。
Push
推~
push
今日中國 明日香港
拆第一次就多人報,之後再冇新野就己經唔會點報
好多新聞都係咁
我覺得前期可以將佢貼到變連儂燈柱先,喚醒返d人對監控既恐懼,需要對外宣傳依件事既合理化
(好多藍絲腦入面冇依樣野佢地覺得有cctv好正常,要誇張d講佢會紀錄哂你所有行為
係政府面前同裸體冇分別)
最後一步先到
831同10月1先係主線

1)我同意你講燈柱未必能,不證自明地攞到藍線支持。
2)我唔肯定呢件事得到足夠和應有嘅關注。反送中都要係前後兩個幾月得發動到兩百萬人上街。假設 - 勇武手足每星期係對戰警察,倒不如佢地嘅力可以放係燈柱度。新聞除左講警暴,再時可以loop監控,好過只能loop衝突。呢件事媒體講得唔夠多,唔夠入腦。
3) 當然如果九月嘅路線係100%和理非, 可另作別論。但係如果勇武仍然繼續出擊,我覺得呢個係重點需要打嘅議題。

thank you.

機場見
Twitter 見
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞