特朗普:對每件事都重新考慮

212 回覆
415 Like 11 Dislike
UK呢一刻仲停留係有錢收佢願意俾英女皇個屎眼你屌既境界,但相信脫歐後會回歸美國既身邊
俾北方普京唔洗煩
the enemy of my enemy is our friend
除左chinazi 呢個大台
肥金伊朗無左大佬就即刻跪低
肥金就聽話棄核
用一半支那地換比普京換佢放生克羅地亞,車臣,兼答應唔再攻過歐洲
世界和平多幾百年
因為fake news 屌佢話佢自比為messiah(神)呀!
牽涉宗教野梗係要反駁

破而後立

'If not us, WHO?
If not now, WHEN?'

RIGHT THE WRONG, FREE HONG KONG

毋忘六烈 八百義 兩眼 三十骨折 手腳筋
過期毒氣 元朗黑夜 811警暴 雙肺 一裙 無數屈辱私刑
撤回 定性 釋士 究警 普選

試問誰還未發聲
都捨我其誰衛我城
天生有權還有心可作主
誰要認命噤聲

Be Water

Push HARDER than yesterday
If you want a DIFFERENT TOMORROW

中國威脅論
打壓外資 染紅企業
清算航運龍頭大本營
白色恐怖橫行
貨幣操控 嚴重影響全球經濟
反人道 暴力主義
反人權 軍事鎮壓
誣陷扣留外國領事館職員
公然宣佈國際聲明已成歷史
人面識別系統全面入侵私隱
智能燈柱RFID監察行動痕跡 5G WiFi隱患
信用系統標籤分等 限制人身權利打壓異己
施壓公共交通系統公司
施壓司法機關系統
掌控執法部門成管治機器
新聞媒體自由封鎖 假新聞一言定音
不容異見之聲 網絡圍牆封鎖屏蔽 
宣揚一人執政黨國 造王英雄主義
改造信仰 壓抑宗教自由
中國人納粹主義浪潮入侵西方主義國家
新疆教育營文化滅絕非我族類 封村屠殺
六四屠殺事件 歷史檔案依然封鎖
維權人士牢獄之災 每年逃亡海外
陳秋實律師片段、多位內地藝術家遭禁聲
強制拘留 驗血 政治檢控 勞改
人民日報種族歧視深膚色人種
警隊以‘甲甴’爭議厭惡性詞 代指運動人士
過期催淚彈CS神經毒氣 大量存放使用 社區災難
解僱 清算 追捕 人面拍攝 ID追蹤

‘‘We work in the dark to serve the light.’’

義大利自己周身屎啊
跟住法國又係周身屎緊
但偏偏佢哋有債務問題糾纏住
對英國不抱期望
義大利
冇用啦意大利,戇鳩鳩走去加入一帶一路,連總統都換埋
睇到篇文真係想屌trump
睇埋呢篇即刻大笑出黎
【眾籌 Google 廣告】 本地文宣 : 多媒體廣告
https://lih.kg/aeNRkxU
Push
反正本身都比左一沓北方地,唔爭在比多啲
雖然我都好想你做到,但,你連到任先啦....
意大利呢隻豬隊友幾時有用過
根據歷史 意大利次次都企錯邊
無fd過
不喜歡這樣的侵侵

喜歡習帝係我朋友, 談判進展良好, 快將完成談判個侵侵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞