一張圖解釋哂點解我地會輸

740 回覆
3016 Like 257 Dislike
幫拖救人 飛踢一腳先走都好 一人一腳就夠
你上來咁講好快會比人屌分化

事實根本成班垃圾,廢又唔敢面對,出去就縮係有勇氣個班後面鳩叫口號玩下19 laser當做左野,有事就個個快過保特自己走

難為企最前個班真英雄為班垃圾送頭
喊,唔知講乜好
好心痛
唔好比個背脊比我地敵人
我屌你老母啦,我叫你起義推返港共政府都係鬼?傻撚咗呀
打狗 救人!
打狗 救人
要救手足
一個都不能少
Push
笑左
首先你認定左人係冷氣軍師
再假設埋佢就算幫手都係第一個走
你成段既語氣都係唔滿意咁講

同埋我由頭到尾成段既意思都話指你五十步笑人一百步
自己又埋怨人屌前線 叫人唔好屌
但自己又屌人地落黎幫手第一個走

你先係閱讀理解拎U?
同埋咩大學論?
我見你講野1999先質疑你點讀到大學炸
真勇武救完人比人拉 班充大頭過唔過意得去
如果你連打返d狗嘅勇氣都冇嘅,咁上前線做咩?做背景?你係咁叫人唔好打狗,係唔係好驚比我地打呀狗仔
首先 乜撚野認定 佢第一句已經話自己冇出去係冷氣軍師 唔撚係我認定 你對眼生係屎忽度?

第二 你邊撚隻眼見到我屌人第一個走呀
我話緊佢講撚到前線要有哂心理準備
事實係冇可能 俾佢落到黎佢都驚會即時走
邊撚到interpret到我屌非前線?
你被迫害妄想?

重睇啦on9小學雞
自己on99無啦啦衝出黎對號入座
仲口響響話佢落左黎幫手 後尾又話乜撚野佢未來會幫
做哂暑期功課未呀小學雞?
Sad but true
無錯,要識得救人
齊上齊落啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞