一張圖解釋哂點解我地會輸

740 回覆
3016 Like 257 Dislike
冇得駁
關咩覆唔覆邊個問題事?
依家係係你口中講出黎叫人唔好屌
但你已經先屌落左黎幫手既人
會唔會有少少自打咀巴呀
其實電台教夠曬路, 唔好背對警察跑
唉。
我覆緊個第一句就自認冷氣軍師既人喎
我撚知佢有落場
你係咪搞錯左少少野
手足,防暴衝緊嚟嘅時候,前線話有人叫走所以有人被拉咗。因為我就聽唔到,係想問你聽唔聽到?
Push
想知道多啲信息,下次出去大家戰略再執。
又要無大台,又要所有人好似打機咁禁個制全部撤退,邊有可能?

既然你支持無大台,就要接受唔會所有人一致行動,每個人對於撤退時間既判斷都會唔同,有人一見到防暴落車就雞咁腳走、有人敵不動我不動黑警衝先走、有人示死如歸留到最後。

每個人對被捕風險既承受能力都唔同,自然走既時間都唔同,無可能話你好心痛就要所有人唔好對峙即刻走。
你講既意思
即使佢係冷氣軍師
但有朝一日佢地落黎幫手 唔做冷氣軍師既時候
都要比你屌第一個走wor
你點樣讀中大嫁
算吧啦 運動注定失敗架啦
唔好研究點輸,要研究點贏
agger 我哋打狗唔夠兇狠 注定失敗
2個月前可以接受
2個月後800+俾人拉左都繼續係咁就唔可能接受 大家係度鬥唔走有咩用
所以要develop一套系統
可以俾全部人知衝定走 唔好再磨
我唔想聽到一句尊重前線決定就繼續咁落去

大家首先要acknowledge依家既做法係有問題再去諗點改 咩方法有用 咩冇用
淨係我係度鳩up有柒用
所以前線一定要肯聽 肯入黎一齊傾點做
如果前線仲係覺得做法冇問題 話我係分化撚
咁我只會繼續傳教 傳到有人聽為止
老實人地charge時怕TK唔會開槍
乜撚野有朝一日落黎幫手呀
事實就係佢冇落到黎幫手淨係係度屌前線
你就真係自打嘴巴喇
佢都已經縮左唔應
唔撚明你無啦啦對號入座做乜鳩
定係唔記得轉ac
同埋又關乜撚野大學事 小學雞到
咁你都識話佢無落黎幫手
你又點解要屌佢落黎幫手又第一個走?
咁你加油起呢個可以指揮哂所有人進退既大台
兄弟爬山
我唔係要指揮佢地進退
我係話要個系統等前線可coordinate進退
冇落黎幫手又有咩資格屌今日在場既前線呀?
仲有你唔係實牙實齒話佢落左黎幫手架咩
對號入座既小學雞
後面係水炮車
請善用不推文回覆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞