一張圖解釋哂點解我地會輸

740 回覆
3016 Like 257 Dislike
勇武其實應該行精兵制 唔同和理非充人數就夠
呢個人block 得

諘善用不推文回覆

之前開個假波狗乸post已經証明係帶風向三毛
唔分化,面對呢班殺人犯有恐懼係正常
唔好指責任何人,企得咁前已經要好多勇氣
大家加油,小心
收皮啦 我係前線曾經俾的人拖累又話你知?
俾的人頂撚死又話你知?我係心灰的人根本唔明咩係前線責任
個狗乸po係吹奏立場姐姐 你呢的冷氣軍師連中文都唔識?
屌你老母
真心 張圖好灰。。。
請勿分化
其實只要我地一齊衝去救人 班狗仲驚過我地
咪就係一直同你講緊呢個「系統」無可能存在,一係你就起個大台出黎用糾察趕人走,唔係就請你接受每個示威者對撤退時間 / 被捕風險都有唔同判斷,亦請你接受總有人會錯判。

無大台就要接受呢d野,而唔係屌哂老母咁話人死磨唔走。
唉...
幫拖救人 飛踢一腳先走都好 一人一腳就夠
個system咪就係base on前線共識
唔係set死係咩環境就走 係溝通方法
走唔走? 點走? 走去邊?

一句話冇可能就乜都唔做
跑得慢俾人拉左既手足係咩
點都會有架喇 鬼叫我地冇大台?
咁你又有咩資格實牙實齒話佢地有朝一日唔會落黎幫手呀?
屌你要去齊晒先有資格出聲?
我好心提你 叫你唔好屌d唔係前線既人 就算出左黎即刻走又點?
後面既都要調整啦
唔好塞死曬d位
走既就跑到最快,咪阻住後面
仲有周圍掉野
你又唔係掉到對面
又易整到前面既人
有咩意思?有咩用?
今日唔少人就係救人俾人捉 人地後面成班黎緊
齊上齊落
收撚皮啦成班冷氣軍師,比著係你係前線見撚住幾百隻狗狂衝過黎你又會唔會返轉頭救佢呀?d黑警個個想殺人架,我地呢?遮咋屌你老母,乜撚野一張圖解釋會輸?垃圾分化撚繼續係屋企打你既飛機啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞