有無女手足中咗山埃催淚彈後無來經、黑色經血、經期劇痛?

1488 回覆
3316 Like 29 Dislike
應該9成係
山埃係永久傷害
拿拿聲揾醫生
兩個星期仲未停
都係經血好少
隔離上次黎m隔左18日就黎
佢幫過好多人,絕對信得過
我唔知道係因為壓力問題定TG問題 因為之前考DSE我都有M血係黑色嘅呢個問題不過飲紅棗水都冇用
絲打有事可以幫手填吓呢份問卷:

//#有關催淚氣體和經期異常情況的問卷調查 日前,不少曾接觸催淚氣體或催淚水劑的香港市民表示出現經期異常的情況。因此,MenstruAction現聯同 一個平凡醫學生的日常。、Happeriod及 M Cup 月經呢啲事,希望就此以問卷更全面地了解在「 #反送中運動」期間接觸催淚氣體或催淚水劑的女性市民了解其月經狀況。

問卷需時約十分鐘,匿名進行,且所有資料絕對保密。研究結果將經由社交媒體於網上發表。

如有疑問或查詢,請電郵聯絡MenstruAction(menstruaction@gmail.com)。
📝問卷:https://forms.gle/MjKvP5skFvPaANZ3A//

https://www.facebook.com/happeriod/photos/a.293554184149628/1227151940789843/?type=3&theater
黑警死全家 手足
因為頭2次以為壓力太大 第三次黎發現唔對路 黎咗3日左右就冇結果7日後又黎。day2now。聽日抽時間睇醫生
推 721
同你個狀況好似
呢個月黎m同以往一樣都會有少少m痛同頭痛
但黎左一個星期多啲都係少少啡色
連m巾都無用過

利申:發夢出席率都幾高
#Metoo
去驗身?
唔需要擔心 你拎任何醫生單據比612睇
都會camp到錢 當然有義診就最好

Tg:HK_libre 唔少善長捐左禮券
Same!
你自己岀去搞事,怪得邊個?
看醫生呀拜託你小心身體
大量脫髮關唔關事甩到痴左線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞