數碼通定3 台好用? (要真無限plan)

233 回覆
12 Like 5 Dislike
真定假

我用緊csl 無限$230 都係load空氣

個陣1010 都係貴廿蚊 $250 真無限

想知你一千蚊個月係咩plan
我呢個係冇合約plan黎,所以最貴,如果簽24個月應該5,600左右。
唔好搭地鐵
smartone for sure
有fup ?
佢話無
128係轉台優惠黎 冇轉台要俾18蚊行政費
個速度點打算轉
用緊csl 4.5G全速無限不降速 $256
用左2年 暫時感覺幾好
可能因為以前用3限速啲plan太垃圾
我個fd同台join呢個plan個sales就叫佢整張卡過冷河當轉台速度無法公平地比較 用咗2年慢過蝸牛嘅csl 斷線斷到老母都唔認得 但屋企人用緊3仔又話差唔多 好睇您咩地區
我用緊3 續約開我真無限178
又想請下smartone
聽聞smartone 地鐵好似比3好
而家 3 csl都係188 186有真無限 點解smt要314
Csl做到咁平咩
你去電訊台睇下最新係186
Csl 月尾完約 係咁打黎煩話續約
246 12+12gb 之後乜用量王
再加大陸電話
有無sales
我有個fd用緊1010無限用量王$375有3年一樣覺得貴,未試過响MTR or 地面load空氣,佢仲話之前用CSL.有1年係收得差後先轉1010先收得好同速度好快keep住平均75mb,1010唯一缺點就係响MTR傾電話質素疾差到講10句聽得1-2句同埋响某尖咀大型商埸室內+室外地面街邊又係傾電話質素差疾到飛起聽唔清楚,講10句聽得1句,之後佢走去1010門市換新卡+買新apple bt耳機+部apple i-phone XS係新買用左幾個月好貴唔想換傾之後傾電話質素依然差,佢check過份1010合約1年半到期,佢考慮緊可能唔想再續約要轉台,响呢幾個月不停問我cmhk有咩plan岩佢用,話哂以前用過cmhk有7年,但佢家人一直有用緊cmhk
ching弱智?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞