數碼通定3 台好用? (要真無限plan)

233 回覆
12 Like 5 Dislike
室內真心唔得
D仆街sales係撚信呀
用左40gb封柒我係7.2mbps
[9.1機場] 文宣集合 2.0
https://lih.kg/1507880

現有文宣集合 (Google Drive)
https://drive.google.com/open?id=1GCRs7ie1gwrmV6-388fnE5PnFq_jnbwe

拎返出黎解約
解約=唔用都要比翻尾數先解到約
打撚左上hotline屌柒條仆街老母
宜家smt個真無限plan要314, 仲有冇d抵玩d既?
SMT

CSL一過FUP 一路 Spotify已經唔可以連登'
同問。
諗緊3 嗰個168 plan , 但係fup 有啲
數碼通麻麻地
我都簽左依個plan, 好撚抵
而家仲有冇?
現時香港僅有數碼通(0315)獨善其身,沒有選用華為,在給予消費者信心方面,跑贏一班只用華為作通訊設備的電訊商。
我有呀 9月中到期
啱啱轉左3台, 本身用CSL
出街用3係非常好, 但一返到屋企, 乜柒都LOAD唔到
只可以收到一格, 要出騎樓先LOAD到

我即刻打上3度屌鬼, 佢話搵師傅調整下, 擺明hea鳩我 有冇方法CUT到約
同樣情況
打上hotline仲串柒柒咁話幫唔到無辦法
3hk 永世唔再用
係喎 街係可以 但室內比較差
呢啲嘢真係要夾人, 睇你去咩地方多
我去開啲地方 3 都收到, 反而朋友用 SMT 有兩三個室內完全收唔到 (非和黃 / 長江地方)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞