[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (94) - Umpah Umpah Umpah Umpah

1001 回覆
15 Like 9 Dislike
HOT JOY好似又有少少肥JOY feel咁
唔該曬
肥返少少咪幾好睇... 咁瘦做乜喎
Ace會員係咪買得一場
應該每場一張呀嘛
買幾多張都唔係問題....
問題係垃圾yes24 係唔會同你 hold 飛....
未到你俾完錢都可以俾人買咗....
上次 FM 揀完位到最後俾錢彈9咗我...
所以入資料有咁快得咁快...

同埋記住記住一定要用電腦黎買飛...
allow pop-up window 同埋要裝埋個 security plugin....
仲有就係你張信用卡一定要收到銀行個 sms code....
總之就祝你地好運啦....

我認命... 今次買貴婦算啦....
睇過攻略 係難搶到仆街 我都好驚
但有冇貴婦詳情?我驚時間唔夾
睇過攻略 係難搶到仆街 我都好驚
但有冇貴婦詳情?我驚時間唔夾

https://twitter.com/SMTOWNTRAVEL/status/1187299616913383425?s=20
都係星期一6點啦...
想搶飛定係貴婦... 自己諗啦...
貴婦唔使搶架可
諗住搶唔到先貴婦..
貴婦唔使搶架可
諗住搶唔到先貴婦..

搶就應該唔使搶既...
但係econ 有可能好快會爆...
無 econ 咪買 deluxe 囉...
想問下如果聽日搶Ace會唔會好似香港搶演唱會飛咁連個網都入唔到
第一次買,咩都唔識
貴婦咩價錢左右?
唔會入唔到...
但係入到去㨂位會乜都㨂唔到...
就算揀到未俾完錢都唔好咁老定...
想問個security plugin有咩用
同埋可唔可以一次過買晒兩日嘅飛 ..
貴婦咩價錢左右?

唔知今年有冇加價...
睇晒兩場預返7k+咁上下啦...
你唔裝點樣用信用卡俾錢呀
韓國用海外信用卡係特別麻煩架啦...

Yes
Ace member先行預售只可以買一張飛
如果想睇多過一場係一定要買埋貴婦或者黃牛......
睇睇下官網段Notice又好似同我上次買泰妍有一兩隻字眼嘅分別
都係等其他韓文高手解答好啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞