突發!!!!!人民日報抹黑香港之路,斷正種族歧視!!!

1015 回覆
2095 Like 183 Dislike

跟據聯合國條例,中共及港共政府明顯嚴重侵犯香港民族自決權及基本人權。又可以告多樣野上國際法庭

雖然匪共一向唔守規矩,大家都要努力推到聯合國杯葛佢,最好推到佢被退出聯合國返去鎖國啦仆街
啲暗喻真係不撚之得了
#chinazi
The N-word We connect

守護香港 支持警察執法
設立獨立調查委員會 還警察清白

支持一國兩制 反對港獨
追究721白衣人試圖建立元朗國
人地玩具公司都整個非洲裔barbie
佢就勿拖黑手
明明支那山東大學有個學伴計劃

要d大學生同黑人留學生上床加學分

Push
The ruin of Hong Kong

香港的雨林
共狗
講漏咗 宗教都係
宗教都係其中一個國際上絕對唔可以踩嘅線黎
呢d咁既言論,正好反映到所有「比對家有到借口」既point都係total bullshit
欲加之罪何患無辭
仲有到底我地點解要care對家有咩借口呢?每日港人港地 都可以係仼何並唔make sense既地方都出到九萬幾個抹黑post,根本對家有無借口完全唔緊要。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞