突發!!!!!人民日報抹黑香港之路,斷正種族歧視!!!

1015 回覆
2095 Like 183 Dislike
Chinazi+racist
that's fucking racist!
The People's Daily of China opposes Hong Kong protesters forming a 30-mile human chain across city. It opposes the holding of a "black hand". This is blatant racism!

Say NO to RACISM!

@KarenBassTweets
@JoyceBeatty
@SecPompeo
@marcorubio
@SpeakerPelosi

https://mobile.twitter.com/ChanPanzer/status/1164965839508070401
來自北方的正體字。政治不正確
Racist !
唔講乜加大力度各方各面之類農文匪語,大家有冇發覺好多港豬文化一路用開嘅字詞,都不經意咁慢慢俾支媒,CCTVB甚至毒果幫党共化緊呢???

從今日起,我9錢會逐一屌爆佢!!!

先屌《共贏》

我呢庭70後土生土長香港仔,由細至大都係聽人教《雙贏》,都係學《Win-Win》鬼佬來語譯做《雙贏》,但約2003沙屎後,全港淫媒,狗政以及教畜都大合唱日日用《共贏》,點解呢??

佢個夠字做乜撚呀
好叻丫你
哦,你知衰啦,我要話俾全世界聽
種族歧視都玩埋,真CLS
racist
CHINAZI
哪個,nigga
弱智報真係弱智報
push
斷支那同非洲米路
up
仲要係假嘅正體字

正體
#受夠了

殘廢轉換嘅假正體就
#受够了

個夠字寫法唔同。
https://youtu.be/VGd_wPzkO5o

中國官媒早有前科
乜都可以屈港獨 真係眼火爆
係咪應該遊行標語寫明「不是港獨,支持一國兩制」打臉
"你打著紅旗反紅旗"!
有色人種connected
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞