[做你的樹窿] 入黎放低心事同吹水 84

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
通常你咁夜未瞓多數都係咁
我唔信佢會食狗肉
依個係今晚咁岩得閒姐
我成日都未訓 不過無上黎
布丁好唔好食
驚咗你呀
重係好撚掛住ex
你改下啲說話語氣佢就會同你一齊啦
I mean傾計做朋友
咁我都唔知講咩好,既然成件事都已經過去咗咁你就唔好再諗住佢要向前看
首先,如果你去掛住佢淨係朝思暮想係一個好愚蠢嘅行為,因為影響自己身心健康之外,你仲做唔到啲乜嘢人哋風流快活仲理你係咪諗住佢咩,所以係時候好好放低,不過呢句嘢係人都知係人都識講但係當自己代入返個角色入面或者自己有相同經歷嗰陣又係做唔出
其次,如果你諗住同佢復合嘅話首先你就要考慮幾樣嘢 佢而家本身有冇拍緊拖,如果佢而家單身嘅話咁你嘅出擊就順理成章地會合你好多,如果唔係你一係就等佢呢一次散咗先,但係成件事都變得好古怪好似乘人之危咁樣,仲有你要諗下對方是否會重新再接受你你有冇改變過你自己諗下當初拍拖一啲不順利嘅原因,諗下點解會嗌交點解會分手如果你都冇合理嘅改善或者明顯地可以畀到對方再次信任你,咁就算你再愛多佢幾多次轉合都知係會分手收場

人人生來沒伴侶非一對,沿途與上同類都只不過借段歲月同睡
你都冇睇你性格就知
散咗就一年佢同條仔都大半年
我都知我好on9 但真係控制唔到
大半年即係大約四分三
計埋你要諗下點解佢同你分咗手唔夠幾個月就即刻搵第二個就可以取代到你
係因為你仲未做到喺佢心目中嘅地位重要到佢冇辦法即時忘記到你呀
即係話分咗手機隨時都搵第二個根本唔當你係咩
啊~~給我一杯忘情水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞