[做你的樹窿] 入黎放低心事同吹水 84

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
未到真係好差掛 你努力左咁耐佢有無咩表示
睇睇先
試過呃我同一個返工識嘅女仔去食飯 但唔係單獨其實我覺得講出黎無問題 但點解要呃我諗返都有啲唔開心
我地中學個時有隨口講過如果升到上去都唔玩ocamp 我自己就都無乜所謂所以無報到 但男朋友就睇得出佢幾想去囉
哦咁都好小事既其實 但安全感依d野係無就係無架啦 你自己都要幫手比自己既
對住你幾出奇
無計 你都知我d故事啦 比條仆街扭曲晒我條底線
加油啦 可以上就儘量上 雖然無人會想自己身邊愛既人冒險既 得閒安撫下女朋友 辛苦晒
正常底線係點解食個飯要講大話
訓教早抖大家
知道男朋友行好前 問佢野多數遊花園 我好擔心 好想同佢傾下 同佢一齊行 不過傾完佢覺得我只係港女 出去行只係為打卡 搞到我係屋企喊左好耐 原來佢係咁諗我 傷心到連同佢傾既動力都冇明知香港已經好煩 知道自己唔應該再煩佢 不過都係好傷心 仲要搞到冇乜食慾 瘦左好多

利申 已經一齊行過幾次 每次都同大家戰到最後 但係原來佢都係咁諗
係咪買件白色恤衫都可以冒充管理員入大廈
點解佢要有心隱瞞你
又或者係,了解嘅開頭已經有個presumption(?)
會define 係可發展/frd
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞