[ONCE] TWICE 討論區(167)期待韓國CB 五大訴求 缺一不可 效早日狠狠地分手 南早日歸隊

1001 回覆
38 Like 10 Dislike
今日依個event係咪節目黎? 遲啲日本電視有得播
好似係會播
Momo helped Jeong read a message they were reading the name but Momo was dictating it per syllable and they are both struggling to understand each other but Jeong figured out the name after the last syllable and read it in one go. She was like "Aish" and pretending to hit Momo

越幫越忙
唔明
btw大家再去的話不妨帶張便攜凳休息一下
我拎住啲相機同埋週邊企或者坐地下等等其實都唔係舒服
日飯去拍手會有啲形容詞形容啲偶像拍手時嘅反應,
神對應姐係反應同笑容好好, 相反反應冷淡就叫鹽對應,
三歲之前比啲日飯形容為鹽對應, 好多日飯好中意專登去試鹽
拍完林娜鹽我好想笑佢笑緊但係好明顯係極唔耐煩
如果我係你一定當住佢面笑佢
家姐最近愛上左玩菲林機?
好似一段時間喇?
以前好似玩過一排
拍佢嘅都係想比佢瘋狂西臉
瘋狂西面
得閒上嚟減下壓
門口買多10隻先再入去
做得溫屎都係m底
對住志效淨係望實佢對眼都夠 唔洗講嘢
耶波
其實JYPE之前都出過公告話入左關唔俾跟住黎影,當係佢地私人時間
問都唔問就咁近影其實幾無禮貌
原片:
https://twitter.com/ja84ks89/status/1165454496891207680

鋪出面嘅人群:
https://twitter.com/ja84ks89/status/1165455307025211392
哩個真係要靠自己自律
始終都好難阻到啲人影
JYPE喺哩方面係咪冇take過咩action
https://twitter.com/jjodayeon/status/1165941577560162304

有個manner instructor(咩工黎架)睇片分析定,大讚定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞