(突發)送中第一單:英駐港領事館職員因嫖妓被行政拘留

287 回覆
559 Like 31 Dislike
邊個話佢係高鐵站拉?唔係現場拉?
大家唔好跟車太貼
香港叫雞合法點會返大陸叫
between好似有巴打講過下屈叫雞
高鐵有私家雞叫?
鐵震咁開心啊
老屈
不過好快會有所謂既證據,如被迫影既床照,鏡頭前認罪等

反正黨是信了
西九個msg會唔會係為咗呃女友?

過兩日放返嚟就知事實
係咪唔滿意,咁擺包粉落你個袋話藏毒囉
連登巴絲係咪咁天真、咁善忘啊

《環球日報》係專門負責幫大陸講大話㗎
咁快就唔記得付國豪單嘢?

Simon Cheng呢單嘢由香港呢邊爆出嚟
到前日外交部記者會,竟然話無資料佢犯咗咩法
隔咗咁撚多日先由環球網爆出嚟(唔撚係外交部啊!)

證明咗啲咩?

就係大陸國安原本就係老屈 Simon Cheng
點知俾傳媒爆咗出嚟,要外交部解畫
但國安部係高級過外交部,外交部無法即時取得被捕資料
拖咗幾日,國安部終於諗到用叫雞老屈佢!再搵非官方渠道爆出嚟,就係唔想由外交部直接解畫

退後一萬步
如果真係叫雞咁簡單,外交部記者會上面,洗乜口啞啞答唔出邊條罪?

點解要老屈叫雞?
因為死無對證啊!
無第三方目擊證人,任佢作咩假口供都得

連登仔醒下啦!
中國有妓女
(黨媒自摑)Simon Cheng 被捕原因 眾說紛紜
https://lih.kg/1496075
我睇到佢寫「香港籍」
屌佢老母 英國仲唔撚做嘢? 畀人踩到上心口
15日好快放 要睇佢到時點講
反送中
D fd話叫完雞 會對條女好左
先keep到繼續 唔係2,3年 一早悶到仆街
2個人無哂情趣

希望你一個到老 無呢D事發生
被叫雞
隔左咁多日 乜片都事後拍完啦
一年前就會信嘅
送中老屈三大罪
叫雞 經濟犯罪 交通意外
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞