(突發)送中第一單:英駐港領事館職員因嫖妓被行政拘留

287 回覆
559 Like 31 Dislike
人在佢手上,
大刑之下,
咩都會照講架啦,
等人返到香港英國領事館,
跟住講既先有討論價值
有無咁啱 呢個時間俾人捉
咁如果係英領事館收到「證據」而無法反擊?
銅鑼灣書店事件呢?
而家情況係中共講咩都冇人信 ok?
係關口嫖妓
痴撚線
各位巴打絲打,頂住呀!
路還很長,記住齊上齊落!
香港人可攻可守,智勇雙全!
記住永不分化!不割蓆!不篤灰!
It’s now or never

824 機場復活,WE WANT YOU!而家搭車犯法呀?

呢單野其實好大鑊,做緊送中演習
中共呢單野一得左米,被捕義士就大撚鑊,出返黎都被叫雞
仆街死黑警扮
其實銅鑼灣書店先係第一單
拿, 我認真答你
先做幾個假設
假設你碌勁同個西之間friction=0
隻雞係完全靜止狀況
隻雞能夠承受極大動能而唔被你碌勁插死
你碌勁唔會係抽插過程中斷裂
同埋你冇早洩問題
Einstein嘅狹義相對論講到明現實物質唔可以超過光速運動
但可以用接近光速嘅情況黎答你呢個問題
當你係度用傳教士式
接近光速地抽插隻雞
let say你係標準連登仔碌勁30cm
而30cm只係靜止長度
由於隻雞係靜止狀態而你係相對高速運動
運動中物體被觀察到嘅長度會比靜止短
所以隻雞睇到你碌勁越黎越短
直到接近光速
長度幾乎=0
但因為你本人係高速運動緊
時間出現左相對性膨脹
姐係話相對隻雞
你本人嘅所有物理化學同生物學過程嘅速度都會減慢
簡單講隻雞會瞬間變老
係你射之前就死拎左
假設你真係能人所不能咁超過光速
你碌30cm勁會變成虛長度
姐係theoretically短過0
你碌勁嘅質量會無限大
最後會變成黑洞
之後隻雞同你自己都會因為你碌勁嘅引力而被吸入去正氣黑洞
分解成粒子然後變成電磁波由碌勁射出
咁你就可以光速過關返到香港
係關口召妓?
關口依家提供埋召妓服務?

正係帶埋女朋友一齊上去召妓又幾過癮架喎
大陸玩開呢套架?
刻意挑釁英國
睇怕老共又送子彈
乜中國有女人做雞既咩?
如果個女人唔係中國人就話,乜有人可以係中國比女人做雞既咩
邊樣都係踩中國

當年鄧小平都話中國 D 雞去晒台灣
咁點樣去中國叫雞?
認住依班仆街賣港賊,就係佢哋讚成一地兩檢,公安就可以在香港境內執法
中國點用 facebook ?
會員Agger路上去Dup邪骨比人捉左去坐15日
https://lih.kg/777665

一定係老屈啦,風頭火勢,緊火都唔上去啦
寫香港籍,唔係寫中國籍
大陸真on9,證明香港人質疑送中係正確既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞