元朗有白衣人被控參與暴動 政府同黑警態度開始轉軟 係成場運動最重要嘅時間

332 回覆
1077 Like 15 Dislike
連登就當然9成人都唔會袋住先
但好多淺黃 中產 師奶 過左兩個月後開始見疲態 會好容易俾理由自己收貨
所以要著重文宣 警醒大家成場運動既初心--五大訴求 缺一不可!

推到全世界都醒
白衣人單野就算28個坐哂十年都只係港共做返應做嘅野,無關五大訴求事。
香港人唔會再咁容易落疊袋住先啦
啲白衫就不嬲都要告架啦
因為正正係721呢單嘢俾全世界chur住
無論警黑點開會佢哋點拆都唔掂
所以1定唔可以就咁放過呢班仆街
求其揾幾件做替死鬼
5大訴求,缺一不可
兩件事完全唔同
唔明有乜好袋住先
5大訴求撚有叫個係拉晒721班撚屌
咁樣亂打到仆街 求其交兩個人出來 仲要攪撚左成個月 袋果個個腦一定生蟲啦 屌
無民主制度,哩d事會一直輪迴,中央會再加快蠶蝕, 香港只會世世代代地獄輪迴 萬劫不復
告兩件垃圾暴動就想過骨,我屌你老母啦

最少加件何妖,同埋成班元朗黑警串謀就有得諗
告兩隻替死鬼拖咩,戈晚成幾十人周圍打人,河妖都冇事
最少證明班仆街真係驚
https://lihkg.com/thread/1490061/page/1
前線既一封信 前線表示唔可以袋住先,
集氣俾前線 幫手正評推上熱門
點解前線心聲都咁小LIKE 高志森D傻仔就成千幾個LIKE!
拒絕袋住先
重點係警黑勾結喎,係支共+成個狗隊+成個黑社會勾結,係有組織有預謀恐襲喎
依家求其搵個二打六祭旗就算?
仲要睇埋判幾多,會唔會拖幾耐先入去坐變相坐少左,會唔會隔幾年上訴坐得一兩年。
詭計嚟,交兩個兇徒,博取有份嘅黑警特別係高層唔使上身。
823人鏈 824機場觀塘 825荃葵青
敵疲我打 撚狗咁撚!
佢地無退, 係軟攻
敵進我退
軟你老母
袋佢老母

首要有雙普選
選出民選新政府之後
清算班仆街冚家剷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞