元朗有白衣人被控參與暴動 政府同黑警態度開始轉軟 係成場運動最重要嘅時間

332 回覆
1077 Like 15 Dislike
五大訴求,缺一不可
823人鏈 824觀塘機場 825荃葵青
五大訴求
缺一不可
光復香港
時代革命
我要真雙普選
就算美唔美國國會都唔停得
823人鏈 824機場觀塘 825荃葵青
話說我今日都 feel 到對黑警既憤怒度下降左
即刻搵返 721, 811 啲片出黎睇, 再打自己幾巴先補先返 d 憤怒值

我覺得呢個問題唔可以忽視, 黑警連續一個星期無咩惡行, 日日上連登既我居然都有少少淡忘, 更何況唔上連登果班

所以我覺得近期要出文宣, 將 721, 811 果 d 慘況繼續提起令公眾回想返當日既怒氣。呢個唔係消費受害者, 而係要提醒金魚記憶既香港人件事根本未解決
捉兩個白衫入暴動
擺明想告埋嗰日比人拉嘅手足暴動
五大訴求,缺一不可
老實講
如果真係有班人接受嘅話
佢地根本唔係一個人,完全失去思考同良心
我屌佢老母,告果兩條友就想大家收貨?
721當日打人成幾十個,甚至過百,你老母2個人就話做左嘢?
811又點計?有人被人斬到見骨,果班人又點?
你黑警犯曬法,一個停職都冇?
打爆眼果位黑警又點?
絕對冇可能原諒佢地呢班仆街啦
袋佢老母
幾多手足被告暴動 俾人打到骨折
一袋住先真係玩撚完
集中營見啊
機場!

元朗襲擊逾千個白衣人先告2個, 安家費同葉虎傾唔掂數?
每個人都可以係文宣組!麻煩大家平時推POST個時試下幫手宣傳活動
不要說推
試著說
823人鏈 824觀塘機場 825荃葵青
軟?
軟左係邊?
百幾個白衣人得兩個暴動?
告入左啦咩?
五大訴求有邊條回應左?

光復香港 時代革命
Push
721 721
唔撚收貨, 要再拉啲白衫pk啦,dklm
袋你老母 死黑警一個都唔可以放過!
美國國會 同埋1001中共70週年冇普選no deal
612 721 811
光復香港
要永遠記得刻骨仇恨

放大嚟講
話有返少少勇武就拉2件
話告暴動啫,到最後可能話證據不足
入唔到呢條罪就放人

大家唔好鬆懈
美國國會復會日期:9月9日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞