黏土人同好區 2 目標買齊全套saber

1001 回覆
1 Like 4 Dislike

我怕唔記得左我隻貞德

好似就黎出貨

9月6出 洗唔洗留個tg比你

好呀
http://www.goodsmile.info/ja/product/6311/%E3%83%9E%E3%83%B3%E3%82%AC%E3%81%A7%E5%88%86%E3%81%8B%E3%82%8B+Fate+Grand+Order+%E3%83%88%E3%83%AC%E3%83%BC%E3%83%87%E3%82%A3%E3%83%B3%E3%82%B0%E3%83%95%E3%82%A3%E3%82%AE%E3%83%A5%E3%82%A2.html
Saber::神隱bb
貞德:レム
盾妹:雞批bb
龍娘:御冷彌迦
Csor:スカサハの旦那
Guda:老馬高

過埋fgo post追數先

到時交收
請問邊到仲會有600 saber賣
請問邊到仲會有600 saber賣

fb間唔中見人放 / amazon $700左右
終於齊左
世紀對決 最後當然為左流口水 學姐:論理君!論理君!
邊度仲有卡卡西 之前唔記得訂

月份有$420
旺精$390無哂

月份有$420
旺精$390無哂

咁我去y拍買算
最近睇完konosuba好想買megumin
但係出信和走左幾轉都唔見有
有無人知邊度有得買?
有無人知邊度有得買?

未出
過幾日啦
有無人知邊度有得買?

未出
過幾日啦

係喎原來未出
我見733都出左以為佢725一早出左
蒸粉係咪入唔到賢狼特典

訂貨都未到,好似係
有無人知邊度有得買?

未出
過幾日啦

係喎原來未出
我見733都出左以為佢725一早出左

蒸粉係咪入唔到賢狼特典

訂貨都未到,好似係

今日拎左
係信和好彩搵到隻卡卡西 其他地方唔多見有 得五月 420

我行過淨係見到五月有 想買

我行過淨係見到五月有 想買

佢有間係中間 有好多扭蛋賣 不過得一盒

我琴日都係信和度搵到隻賣359
終於齊左
世紀對決 最後當然為左流口水 學姐:論理君!論理君!

後追一套要幾錢?
想問下MAGICAL初音邊到有得訂?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞