黏土人同好區 2 目標買齊全套saber

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
新手入坑, 係日森幫間3rd party 公司買左圓神, 2014 snow miku 同2015 snow miku. 話就話係全新未開, 但價錢好平都估到有D 野, 不過竟然有得直寄香港唔駛轉運, 照買黎試下
今日收到貨, 一CHECK 就知D 盒開過, 圓神入面個STAND 有兩張膠紙貼住, 但俾人撕到張紙皮都爛左之後再貼番上去 ... 仲要圓神隻手上下倒轉左
2015 snow miku 個外盒包裝塊葉仲要撕到就斷拎張膠紙貼住就算, 如果唔係開過又點會整爛
2014 snow miku 三張透明膠紙封盒有兩張貼斜左, 唯一張冇事就係下面唔駛郁都UNBOX 到O個張...
結論係全部中古當新品賣

https://www.kotobukiya.co.jp/product/product-0000002616/
一直都搵唔到SABER600
依家終於有隻差唔多樣

amazon大把

好貴呀

好似要5xx以上

邊有咁平
https://www.kotobukiya.co.jp/product/product-0000002616/
一直都搵唔到SABER600
依家終於有隻差唔多樣

amazon大把

好貴呀

好似要5xx以上

邊有咁平

上谷 550都買到啦
新手入坑, 係日森幫間3rd party 公司買左圓神, 2014 snow miku 同2015 snow miku. 話就話係全新未開, 但價錢好平都估到有D 野, 不過竟然有得直寄香港唔駛轉運, 照買黎試下
今日收到貨, 一CHECK 就知D 盒開過, 圓神入面個STAND 有兩張膠紙貼住, 但俾人撕到張紙皮都爛左之後再貼番上去 ... 仲要圓神隻手上下倒轉左
2015 snow miku 個外盒包裝塊葉仲要撕到就斷拎張膠紙貼住就算, 如果唔係開過又點會整爛
2014 snow miku 三張透明膠紙封盒有兩張貼斜左, 唯一張冇事就係下面唔駛郁都UNBOX 到O個張...
結論係全部中古當新品賣

買中古野上M記個網啦,做乜上amazon較飛

佢唔係標中古,係扮新品未開封
另外M 記係?

佢唔係標中古,係扮新品未開封
另外M 記係?

https://order.mandarake.co.jp/order/
有冇人知邊度仲有排球個西谷
係咪有人要600saber
見fb group有人放$450
我想問彈丸入面嘅苗木係唔係已經好難搵全新
係咪有人要600saber
見fb group有人放$450

Where

好貴

三號炮塔
之前過係幫你托住部電話係邊隻,有無巴打有印象
之前過係幫你托住部電話係邊隻,有無巴打有印象

係唔係愛醬
比村果套
有無巴打官網用返以前張信用卡買唔到野
以前不嬲都係用呢張買左廿次以上
無啦啦用唔到

FB見到 想問下有巴打知塊心心眼面係邊隻

Bilibili 隻黏土人

Bilibili 隻黏土人

THX巴打

可能土人滿足不到佢地
想追求高品質
佐助有冇信得過嘅鋪頭有得賣
唔識分真假唔敢係fb收
佐助有冇信得過嘅鋪頭有得賣
唔識分真假唔敢係fb收

你去深水埗福榮街望下假土人就識分

盒既印刷質素似printer印
對眼整得好7
冇消光
唔係用圓貼
冇左包住土人果塊膠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞