黏土人同好區 2 目標買齊全套saber

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
阿克婭 再販了
阿克婭 再販了

想問下邊到有散件賣?
想買幾個頭返黎玩下西裝look

想要多個時雨頭

西裝邊到有訂
想問下邊到有散件賣?

想要多個時雨頭

西裝邊到有訂

識唔識出信和呀弟弟
想問下邊到有散件賣?

想要多個時雨頭

西裝邊到有訂

識唔識出信和呀弟弟

amiami都有
想問下邊到有散件賣?

想要多個時雨頭

西裝邊到有訂

識唔識出信和呀弟弟

amiami都有

唔想出街
白痴女神再販
幾時出埋和真
好似話月尾出ez土人
好似話月尾出ez土人

https://twitter.com/JunSikJjang123/status/852144871871717376

bang 呢隻好似係全球第一隻
睇死咪又係同ahri一樣咁賣
睇死咪又係同ahri一樣咁賣

有機會 月尾msi 係巴西
除左現時點 信和 階旺仲有邊到有得賣
想搵返d舊貨
新手想問上goodsmile英文官網訂係咪可以送黎香港?
見你地個個搵鋪頭訂

global shop 可以

咁點解多數人係鋪頭訂既? 直運屋企運費貴d?

麻煩
要用Paypal 要付全款
送到黎可能唔係屋企
落鋪訂可以唔洗一次過俾晒
只係落訂 貨到補款
而且有貨通知 得閒先去拎都得
同埋有陣佢會有分代理同日版
代理可能平D
我覺得係因為咁

等我修正你既講法
1. Gsc online store係出貨個時先會收你錢
2. 佢用ems寄你屋企冇人咪自己去郵局攞
3. Gsc online store賣既係global版,唔係日版
有特典既野佢賣正價會平過你出街訂(因為批價貴左街鋪會收貴左)
冇特既野佢賣正價會貴過你出街訂
4. 每次order要收2000yen運費
如果買1-2件根本唔抵玩

請問巴打知唔知amazon買既土人係日版定global版?
不知火舞出左未? 幾錢? 邊度有?

出左幾日
見你地個個搵鋪頭訂

麻煩
送到黎可能唔係屋企
只係落訂 貨到補款
代理可能平D
我覺得係因為咁

等我修正你既講法
3. Gsc online store賣既係global版,唔係日版
有特典既野佢賣正價會平過你出街訂(因為批價貴左街鋪會收貴左)

Amazon jp緊係日版
Amiami.com都係日版
婚紗+雷姆好正
不知火舞出左未? 幾錢? 邊度有?

fb有人放緊$290日版
見你地個個搵鋪頭訂

麻煩
送到黎可能唔係屋企
只係落訂 貨到補款
代理可能平D
我覺得係因為咁

等我修正你既講法

Amazon jp緊係日版
http://Amiami.com都係日版

感謝解答

LM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞