μ's永遠愛好者交流區(21)突發過左氣仲有新Single出,btw毋忘721、811

1001 回覆
13 Like 7 Dislike
佢地個做法太肉酸 令人接受唔到, 根本係食住μ's嘅人氣

btw 我係拉拉人呀屌
所以今次火火應該有反省過下
火火易入口咁多
屌 動畫1期真係冇一集係冇講μ's 真心係聽到有啲煩 不過好彩2期佢哋已經放棄咗以μ's為目標

我就fl之後就退咗坑 宜家就因為as重新接觸返 宜家有時會睇返μ's以前嘅生放送同live
水水就上網搵咗啲live嚟睇 冇乜感覺
火團就真係冇乜點留意
就係呢個問題令到我當年勁討厭 當年最記得有啲推水水嘅話人氣唔關μ's事 當年真係心諗係咪on9
依家火火咁咪幾好
明顯受咗當年教訓 (不過火火好似唔係爛鐵直屬係bushimo?
所以真係唔係盲反 我真係試過有努力去接觸 但真係頂唔緊

我本身AS都WFC左好耐
延咁多次期有心玩到延到涼哂啦

火火果時一出人設已經覺得幾眼前一亮

呢個真係好撚鳩
之後出1st album都狗沖買左 不過又未話咁著迷 發售event又無中就wfc左
去到今年ASL本身睇其他野 咁岩又睇埋火火先開始追返
果期又咁岩出火火發售EVENT既BD 之後就中哂毒了
新ALBUM好多隻都勁好聽
不過有火團 水水都keep住有活動有live呢下真係...唉
諗返當年μ's
問透爐巴好D
我見WIKI果到話製作都係Lantis
其實唔明點解要咁快開樣 咁咪浪費咗個人設同特色
我岩岩就係為左睇呢PART劇情係到清返AS堆主線
清撚到睇主線睇到把幾火之後就完撚左要等更新
之後先知原來係支線劇情 我屌
其他唔知
但起碼我同我當年一齊睇μ's既FD都會有興趣去睇火火
有冇火團入坑教學
我為咗解新歌要咁樣要skip卷刷好感
https://youtu.be/eJW-P9I6_m8?t=348
剩聽Wish
聽聽下聽埋其他果D
跟手睇埋場發售EVENT
之後聽返1st album
不嬲用開火火d角玩
當年我得一個fd 係一齊睇μ's
當年識一齊睇果班都係高登果時識
咁咪好難打高分
刷分果時先換μ's既UR入
乜水水仲未收皮咩
17年底開始冇追
同埋火火D生放送都幾鳩
有少少當年睇μ's果時既FEEL
特別係畫野果D PART
https://www.youtube.com/watch?v=tbDXa4zZxjs
水水生放寫過信仲比小林愛香讀到
原來又就1001
睇嚟要你開新po
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞