μ's永遠愛好者交流區(21)突發過左氣仲有新Single出,btw毋忘721、811

1001 回覆
13 Like 7 Dislike
會唔會係因為我用vpn跳嚟跳去
絲打你用咩卡?thxx
利申HSBC VISA 唔得
巴打你用咩卡比到?thxx
我係巴

用咩卡似乎唔關事, 睇其他page 用咩卡都得.

我第一次入嘅時候都比唔到,彈左果個notifications出黎
之後我F5, 由頭到尾再入過, 最後做埋google個captcha, done, 收到官方比嘅email+銀行扣數msg

(有冇睇過avgle, 叫你揀相關圖片果舊野, 比錢嘅時候佢要我做

另外有人話del 瀏覽記錄重頭黎多次會得wor

你try try 啦
Ok感謝巴打www
我已經試左成日 佢個薯仔server真垃圾

我原本都係咁ar, 之後F5就冇事,
一係你試下換過部手機or開電腦搞?

卡 我係DBS black master, 但係識好多人渣兜AM,恆生,hsbc 都比到

btw官方email話張卡要2020年3月後到期, 不過我諗如果你係DBS/渣兜AM都唔會咁早到啦
我借人啲卡已經試左十張以上 DBS都試左唔得
我試過曬chrome 同safari都係唔得
用咩卡應該唔關事
水區有人咁講
已經試埋你教刪cookies嗰招 試埋無痕都唔得
Anyway thx 巴
Thx 巴
係咪佢個垃圾server收撚左皮咋
如果聽日都比唔到, 我會建議你日文send email去問, 甚至打電話

11號唔知幾點前要比錢ar
其實我今日中午已經send左email俾佢地 但星期六日佢地唔開工無人覆
好似14嘅先dead 撳到俾錢前一頁有份套餐註意事項有寫
希望各位巴打去到 到時見
等你消息 有答覆就通知一下
Ok無問題
無JCB
啱啱打左長途俾CS 佢地話check緊個payment system 今日或者聽日會有個email講有關payment嘅野 14/11先係payment deadline
巴打辛苦曬
thx
見有人話AE比到
揀master之後比ae 成功
wtf
我都問個HSBC 要有payment request佢先會過到
班友係咪路架
轉頭試AE
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞