μ's永遠愛好者交流區(21)突發過左氣仲有新Single出,btw毋忘721、811

1001 回覆
13 Like 7 Dislike
聽到厭
原價定炒價?咩抽選?
你又比鬼迷嗎
問過我未
話時話有冇手足未齊飛
我家下有多張μ's BD先行抽選既DAY1
想換DAY2
炒價不了
而且海外都唔知到時咩情況
營利目的轉賣 我就會理解為炒
原價9,999
計埋有時出飛 便利店D手續費就預萬2YEN 1張
如果諗住放高過原價既就唔洗係到搵生意了
同埋如果一心諗住拎黎炒價放既因住比人回馬槍檢埋你張飛就齊齊攬炒
玩ALL STAR隻GAME睇STORY睇到火撚滾
呢個真
講多少少
好嬲牙睇主線睇到
死臭雞欺負我蝻木BB
原來係小泉萌香配
收返
唔係臭雞了
海外有哂護照號碼一查飛死緊
as本身個世界觀都on99故事睇都廢事睇 水同虹其實憑乜可以平起平坐
好心啦 開個海外PLAN黎益外國人 轉個頭又拎去炒
次次一到水D STORY語音即飛 打歌就轉黑畫面靜音打

BTW火火世界第一
同埋AS根本就係火火先係中心
μ's同水呢D即係個存在好似基拉同阿斯蘭咁
火火=路人真
真心如果當年爛鐵唔係咁撚on9 我諗我當年都唔會咁討厭水水
到家下都仲係覺得好乞人憎
除左心理之外 生理上都係覺得D聲好難聽
反而我就由9月 as開ser嗰陣嘗試去認真接觸水水 竟然唔似當年咁討厭 不過都係睇完就算冇乜太大感覺(btw啲設定真係搬字過紙
唔了
當年水動畫1期試過努力
但係都係唔撚掂
集集都係到μ'sμ'sμ'sμ'sμ'sμ'sμ'sμ'sμ'sμ'sμ'sμ'sμ'sμ'sμ'sμ'sμ'sμ'sμ'sμ'sμ'sμ'sμ'sμ'sμ'sμ'sμ'sμ'sμ'sμ'sμ's
聽撚到一聽到出至佢地把口既μ's就燥

我就好坦白講我一早放低左μ's架啦 家下都係因為火火先接觸返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞