機場高層收風 佔領機場3日香港就會跪低

1001 回覆
3400 Like 82 Dislike
【訓撚醒未呀】港共政府 無辦法係機場清場 但 可以 連登分化粉碎呢個活動
https://lih.kg/1467822
【訓撚醒未呀】港共政府 無辦法係機場清場 但 可以 連登分化粉碎呢個活動

https://lih.kg/1467822

攬炒啱㗎喇。
既然軟硬就唔撚受嘅。
唯有係咁。別無他選。
短期一定有影響
長期就慢慢 國際機轉去其他地方 就冇影響
成日用headshot嚇鳩人
佢敢開槍殺第一個人即刻可以步入烏克蘭式革命

你如果set路障塞機場公路唔係勇武幫你set唔通你set?
813防暴警察想沖入黎係勇武上gear係入口用手推車塞入口擋住
有勇武前線手足當日比人扑到個頭爆血添呀
你癱撚到3日先算啦 上次癱兩日都癱唔撚到 仲走去屌人去觀塘遊行 觀塘搞緊燈柱 被禮義廉荼毒緊啊

機場就正啦 有冷氣 唔使同差佬打 冇tg冇彈 仲要搞嘉年華咁 又可以周圍溝女周圍yo人
各有各做,你屌乜撚野啫on9

屌你老母,支持824既手足就怎少開post屌你地入機場分散人數

你地就係咁係d機場post有意無意咁話鳩824觀塘既手足,屌你老母呢d唔係分化係咩?

仲有,乜撚野機場高層收風?個風邊度黎?你話係就係?
上次812入機場俾班散水撚吹假風撚一次仲唔夠?
上次冇其他地區集會都算撚數,今次特登分散824觀塘人數,特登走入機場俾散水撚撚多獲?

大家都想贏場運動,好心咪咁撚自私啦
你地要去一定支持,但唔係話人地d地區集會係五毛帶風向囉,唔撚夠人你咪推文宣囉
行得
見佢話燈柱冇問題都知唔使理
民意:已經經過考驗不會有大逆轉
popo:已經經過驗證不會亂入機場
傳播:已經試過無論支共、外國媒體真係比較關心機場

以上三個情況,我都同意依家只要癱瘓機場幾日政府有機會會跪低
set路障做乜?
依家機場玩法係人多車多導致交通堵塞
多人排隊係機管局管理不當而唔係主動set rb喎

813防暴狗衝入嚟 係被動勇武
你上面講緊嘅係主動勇武搞事喎
再主動又重現813場面俾人屌到飛起

btw 講咁耐其實都係要機場夠多人先玩到
813啲位多到旅客可以自己捐窿捐那行入閘
823人鏈 824機場觀塘 825荃葵青
定個日期一連五六日 坐爆機鐵機巴
講咗好耐啦

機場先係重點

我唔明824點解官塘唔讓路
推啦屌
呢個係引和理非嘅藉口,只要夠多人,其實無得唔阻旅客,一來你唔主動阻佢都已經無位行,二來人多又cancel起飛,機場已經幫手阻咗佢地
請大家發起
We Are HongKongers
全球運動

https://lih.kg/1494668
金融服務界議員、經民聯張華峰(肥老闆)噚日去咗同特首林鄭月娥見面講《施政報告》建議,話近期社會示威演變成暴力衝擊,特別喺機場嗰次,簡直令金融中心失色
佔cargo 出面條路,等貨車入唔到,遊客就俾人走啦
唔好俾貨車入就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞