機場高層收風 佔領機場3日香港就會跪低

1001 回覆
3400 Like 82 Dislike
無得起飛 ,交唔切貨 ,賠高額保險
勞工保,要claim (因為有衝突有工傷)
貨物鮮貨濕貨 賠償額極高

仲有 旅客來自全世界 所以全世界報紙一定出頭條
最後搞到旅客3日番唔到家
才有效
使鬼你地班on9眾籌 出報紙文宣
只需要十萬人,但不能決少你
照去?
香港人幾時再肯去返機場
港豬個個走去民居執旦 是on9
大批5毛轉風向 睇怕運動失敗梗
On9的 1萬個人衝入去 捉到嗎

如果721元朗有白衫人被起訴,我就信香港仲有法律效力
咁無計 無機場。。。。只會同佔中一鳩樣失敗
如果721元朗有白衫人被起訴,我就信香港張禁制令仲有法律效力0
機場會返😡
大家幾時先肯行動升級搞機場?
搞機場唔單只係搞到香港經濟,亦搞到全世界經濟
有機場巴絲亦指出,停飛一日全世界要2,3日善後
大家幾時先肯齊心搞呀?
唔係搞一日就算 係要成日搞
港共想攬炒唔志在香港蝕少少 但你覺得咁多受影響既外國公司想唔想蝕?
全世界陪葬既時候,你覺得啲大國會唔會出聲?

重點係揸車/搭車遊覽東涌令交通擠塞,癱瘓機場交通,唔係行入機場入面
空管主任返唔到工,航班升降效率低左就會開始delay/cancel架喇

【眾籌 Google 廣告】 本地文宣 : 多媒體廣告

https://lih.kg/dHmAvS
重點係揸車/搭車遊覽東涌令交通擠塞,癱瘓機場交通,唔係行入機場入面
空管主任返唔到工,航班升降效率低左就會開始delay/cancel架喇
搭機鐵,去博覽站,去東涌,去迪士尼,去愉景灣

是但一個都得
不過港豬太多 5毛太强
風向難轉回正常level
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞