機場高層收風 佔領機場3日香港就會跪低

1001 回覆
3400 Like 82 Dislike
屌你又吹失敗風 乜撚都未爭取到就嗌失敗
上次一事令大家太有陰影
又鬼又MK, 啲旅客屌哂鬼
林鄭又會出陰蕉,唔cancel班機,等啲旅客同機場手足互屌邊個跑得入去就可以飛
機埸出咗禁制令,咁樓主有咩好主意。
係遊覽東涌 唔係入機場入面
請你睇清楚
又唔好講到觀塘無用
只不過我都認同機場真係要連去幾日
大家排慣隊唔鐘意俾人打尖住個區嘅人又一定屌哂鬼想要人黎光復
不如大家諗下如果機場真係無用,佢洗閪出禁制令咩,支持去機場,去機場唔勇武,唔代表我支持去機場就等於唔支持勇武,好多人唔知解錯定點係到曲解意思
連登學生水平係咁上下
對中國黎講,香港無經濟利益一早變新彊,只可以慢慢改變

經濟持續差->失業人數上升->罷工示威加劇->緊急全國法->連登仔期待嘅老解出現了

陰謀論講,今次修例風波可能係阿爺想加速香港滅亡,推深圳上第一

政治經濟社會永遠都要連埋一齊諗
0700 一齊出啦
機鐵月台默站
機場巴士上車唔落車
東涌自駕遊

記住帶喼
機鐵月台默站
機場巴士上車唔落車
東涌自駕遊

記住帶喼
係交通擠塞 唔係入機場內部

機鐵月台默站
機場巴士上車唔落車
東涌自駕遊

記住帶喼
唔計航空管制個d, 到底深圳轉飛搵大陸agent幫手arrange要唔要交多d稅金呢?個成本即時高左幾多呢??
機鐵月台默站
機場巴士上車唔落車
東涌自駕遊

記住帶喼
來吧
咁驚張禁制令,遊行唔好行出馬路呀 一格都唔好
依家係咪文宣都比人帶咗風向?
混咗入嚟整堆文宣但老點我地周圍去 剩係冇機場
好似我地整長輩圖咁 連登仔對文宣圖冇抵抗力

觀塘同荃灣係咪應該擺係機場之後呢
推冧咗機場咪慢慢光復囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞