中共玩分化, 對家出招前講定, 大家要有心理準備 同我睇晒佢

70 回覆
49 Like 0 Dislike
五大訴求,缺一不可
我地一方面要將五大訴求推進一步加以解釋,
亦要將五大訴求具體化.

1) 撤回條例 - 呢個唔洗多講.
2) 獨立調查委員會: 你會邀請咩人做, 按咩章程做, 麻煩有個詳細既講法先,
唔好諗住HEA住做
3) 釋放義士: 特赦令. 唔好同我講特首要宣判左刑之後先可以特赦, 由立法會提出緊急法案, 經立法會同意後由行政長官簽署, 立一條特殊法案出黎. 法案入面同時表示, 對送中運動入面, 有關運動入面既罪行不起訴.
4) 雙普選: 幾時, 具體章程, 麻煩你喺立法會過左個政改方案先叫係做左. 唔好話會做.
5) 撤暴動論述: 唔洗多講.

而家係擺到明唔信你政府唔信你中共, 講左無用, 做俾我地睇.

當然, 文宣組要先講清楚, 點解五大訴求缺一不可.
香港要獨立!!
以前都唔覺
依加係唯一出路
成年人

有8.31呢個中共毒手嘅歴史,我们今次一定要企硬堅持,立場不可搖動,五大數求還要停止每天150單程証,總之林郑選擇對話嘅所有人,冇一個可以代表我
以前有啲兒登仔仲屌鳩港獨
行得太前原來真係會比人屌撚死
612 721 85 811
所以天琦嗰陣好大爭議
依加反而啲淺黃開始變深 少咗人抗拒
係, 行太快會死, 但行得快而唔講出口又無人理.
你睇我呢個POST
https://lihkg.com/thread/1476260/page/1
要推上熱門先
出下文宣
我P牌, 幫手推
如果可以, 幫手貼多篇.

為左運動既長久性, 俾ADMIN一個建議.
喺運動完結之前, 麻煩ADMIN設一個期限, 例如6月12日
所有之前申請既帳號全部P牌, 就算過左3個月都唔甩得,
直到運動完結之後先可以變返正常.

因為由6月12日計起3個月, 大概係9月12日, 到時5毛會肆虐連登.
雖然我都係P牌仔, 但都唔想見到咁既情況發生. 亦請各位P牌仔大局為重.
幫手推
幫手推
幫手推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞